Een eigen bos, hoe gaaf!? - Cleverdesk slimme operationele software
0592 - 855 995

Een eigen bos, hoe gaaf!?

Vanaf 1 januari 2018 is het officieel, we hebben ons eigen 101bos. Naast Assen is in 2005 een uniek project gestart: het arboretum.

Idee101 heeft met Cleverdesk 750m2 in dit bos geadopteerd en de wens uit gesproken om daar 101 Japanse Ginkgo bomen in te plaatsen. Dit om de papierloze visie te onderstrepen, maar ook om iets goeds te doen voor de wereld. Op moment staan er al een aantal bomen, dit aantal zal per nieuwe Cleverdesk klant worden uitgebreid.

Zie hier ook een persbericht over ons bos.

Heb je vragen over ons bos? Of wil je een keer kijken? Neem gerust contact met ons op.

Over het Arboretum:

In 1997 is het initiatief genomen om een bijzondere bomentuin in Assen te ontwikkelen. In 2005 is het Arboretum officieel in gebruik genomen. Een Arboretum, het Latijnse woord voor bomentuin, is een met wetenschappelijke bedoeling bijeengebrachte verzameling van houtige gewassen.

De bomentuin is verzameling van bijzondere bomen uit drie werelddelen; Amerika, Azië en Europa. In totaal heeft het Arboretum honderden verschillende soorten bomen uit deze werelddelen in hun natuurlijke groeivormen. Gekweekte cultuurvariëteiten zult u er niet vinden. Het duurt jaren voordat alle bomen in het Arboretum zijn volgroeid. Ondanks dat kunt u toch heerlijk wandelen over onze zorgvuldig aangelegde paden langs de meest exotische bomen en struiken.

 

Cleverdesk wordt intensief gebruikt door onze klanten

Klantenservice