GWW & Infra - Cleverdesk slimme operationele software
Vragen? Bel: 0592 - 855 995 of neem contact op

GWW & Infra bouw

Online plannen en urenregistratie, sneller facturen en alles van een project op één plek

Vraag informatie of demo aan

Voor GWW en Infra bespaart Cleverdesk tijd en geld door online te gaan werken

Worden uren nog steeds verantwoord op papier of via de mail aangeleverd? Kost het verwerken van de uren je veel tijd? Is het plannen of wijzigen van de planning lastig? Werk je met CAO-regels en heb je veel verwerking van de uren?

Wij geloven erin dat we het verschil kunnen maken in de GWW branche door gebruiksvriendelijke en betaalbare software aan te bieden die met je meegroeit.

Lees verder

Kost de verwerking van uren je veel te veel tijd?

Werk je nu nog met losse systemen of met papieren uurbriefjes? Wat we vaak zien is dat deze manier van werken veel extra tijd kost. Briefjes raken kwijt, worden laat aangeleverd of het handschrift is slecht leesbaar. Ook is het moeilijk om de juiste projectnummers te achterhalen en zijn deze niet makkelijk aan te passen.

Cleverdesk zorgt ervoor dat je medewerkers in het veld hun uurbriefjes digitaal kunnen invullen.
Als een medewerker zijn uurbriefje nog niet ingediend heeft volgt er, vanuit Cleverdesk, een automatische reminder. Uren of declaraties die worden afgekeurd komen automatisch terug in het overzicht van de medewerker, zodat hij of zij deze kan corrigeren.

Ook kan er via een app (telefoon of tablet) gemakkelijk een foto worden gemaakt van een bon, om deze vervolgens automatisch aan te bieden bij de accordeerder.

Lees hier wat Cleverdesk heeft opgeleverd voor Laarakkers.

Is je planning onoverzichtelijk of omslachtig?

Maak je gebruik van een papieren planbord? Of wordt de planning iedere week/dag per mail naar de medewerkers verstuurd? Dan loop je het risico dat dit veel te veel tijd kost en mensen wachten op de juiste informatie. Als je naast de grote projecten ook veel kleine klusjes doet is het lastig om snel te schakelen met je medewerkers door deze manier van werken.

De planning is de plek waar alles samenkomt. Personeel en bedrijfsmiddelen worden over de verschillende projecten ingepland. Door te slepen met drag and drop kun je snel zaken aanpassen op de planning en deze planning kan ieder personeelslid vanaf huis of op locatie inzien.

Door werkzaamheden in de te plannen voor je personeel wordt de weekstaat al voor een groot deel vooraf gevuld. Medewerkers hoeven hierdoor alleen hun vooraf ingevulde uren regels te controleren om ze vervolgens in 99% van de gevallen zonder verder invoerwerk in te dienen.

De planner kan via de personeelsplanning notities toevoegen aan werkzaamheden zodat medewerkers dit op hun mobiele app te zien krijgen. Zo kan er snel en laagdrempelig met mensen in het veld worden gecommuniceerd.

Lees hier hoe de planning Cleverdesk voor Korevaar het verschil maakte.

Ben je accordeerder binnen jouw organisatie? Cleverdesk bespaart je direct tijd.

Vraag informatie of demo aan

Gaat het verwerken van je CAO-regels handmatig?

Heb je te maken met de bouw-cao, of met eigen afwijkende CAO regels? Dan weet je als geen ander hoeveel tijd het kost om alle zaken te te verwerken voor een goede verloning. Krijgen medewerkers reistijd vergoed? Hebben ze onregelmatigheidstoeslagen? Overnachten ze soms voor hun werk?

Allerlei zaken die wij in Cleverdesk automatiseren met onze Macro. Door dit te automatiseren maak je veel minder kans op fouten, weet je sneller waar je staat en hoef je je niet meer bezig houden met administratief tijdrovend werk. De Macro is een standaardmodule die we met maatwerkregels kunnen uitbreiden op jouw specifieke wens. We testen regel voor regel uitgebreid voordat we daadwerkelijk overgaan tot live-gang.

Cleverdesk wordt intensief gebruikt door onze klanten

  • 3.000+ gebruikers
  • 25k+ projecten
  • 250k+ uurbriefjes
  • 200k+ bedrijfsmiddelen
  • 400k+ keuringen

Kun je niet snel genoeg factureren?

Worden bonnetjes, declaratieformulieren en uurbriefjes van je medewerkers op papier aangeleverd? Vergeten je mensen vaak zaken aan te geven of op tijd hun spullen aan te leveren? Dit is logisch, voor je medewerkers in het veld is het administratieve werk een taak die ze niet graag doen en die in hun ogen alleen maar tijd kost. Dus het helpt om het je mensen zo makkelijk en leuk mogelijk te maken.

Cleverdesk maakt dit traject digitaal waardoor je informatie van een project veel sneller binnen hebt. Door dit vervolgens door de juiste mensen online te laten accorderen kun je sneller factureren. En door sneller te factureren behaal je meer winst in je organisatie.

Wil je weten wat Cleverdesk Online Veiling Meester heeft opgeleverd? Lees hier dan hier verder.

Benieuwd naar de besparing voor jouw organisatie?

Plan een afspraak

Klantenservice