Exact koppeling - Cleverdesk, software voor planning, uren, projecten, materieel
Vragen? Bel: 0592 - 855 995 of neem contact op

Exact koppeling

Exact levert standaard business software voor finance, ERP, HRM en CRM processen. Een volledig geïntegreerd front en back office systeem, soepel geïmplementeerd aan de hand van best practices. 

Veel bedrijven zeggen te koppelen met Exact. Hiermee bedoelen ze vaak Exact Online, een koppeling die wij overigens ook hebben. Maar maak je bijvoorbeeld gebruik van Exact Globe, Exact AEC of Exact Synergy dan hebben wij daar veel ervaring mee.

Hoe werkt het?

Cleverdesk kan automatisch (via webservice) projecten/uursoorten/medewerkers en contractgegevens ophalen uit Exact. Deze worden gecombineerd in de planning van Cleverdesk. Medewerkers  krijgen de planning op hun mobiel/desktop of tablet te zien. Zij verantwoorden hun uren, declaraties, kilometers en materieel. Deze gegevens worden (eventueel na de CAO-Macro) weggeschreven in Exact.

Voordelen van Cleverdesk:

  • Projecten onder controle;
  • Mensen én materieel plannen;
  • Korte (betaalbare) implementatie;
  • CAO-verwerking op maat;

Veel inrichtingen met Exact worden afgestemd op de wensen van de klant, daarom is een maatwerk koppeling vaak noodzakelijk. Dit hoeft niet perse heel kostbaar en tijdrovend te zijn.

Meer informatie

Cleverdesk wordt intensief gebruikt door onze klanten