Verticaal transport - Cleverdesk slimme operationele software
0592 - 855 995

Horizontaal en verticaal transport

Complete afhandeling van aanvragen, planning en facturatie van kranen en verreikers

Gratis uitproberen

Jouw hele proces afgedekt met 1 online pakket

Cleverdesk ondersteunt jouw primaire proces vanaf aanvraag voor de inzet van een kraan of verreiker tot en met planning en de facturatie. Vanaf het moment dat jij een aanvraag ontvangt, kun je met Cleverdesk het hele traject afhandelen.

Op deze pagina vind je informatie over:

  • Meer grip op de planning;
  • Werken met korte en lange klussen via werkbonnen;
  • Uren verantwoorden, accorderen, factureren en verlonen;
  • Informatie over koppelingen.
Lees verder

Wil je meer grip op de planning van mensen en materieel?

In Cleverdesk is het mogelijk om met een grafische planning mensen (personeelsleden) èn materieel (bedrijfsmiddelen) te plannen. Dus wanneer je projecten hebt of korte klussen dan kun je deze in één overzichtelijk scherm plannen. Ook kun je combinaties maken van mensen en materieel. Bijvoorbeeld door zowel de chauffeur, de verreiker en het transport gezamenlijk in te plannen.

Werkbonnen: de oplossing voor bemande klussen op regiebasis

Heb je te maken met snelle veranderingen? Korte regieklussen? En de inzet van zowel bemande als onbemande inzet van materieel?

De werkbonnen module van Cleverdesk werkt op alle apparaten, dus ook mobiel en geeft je de mogelijkheid om dit proces te versnellen. Op werkbonnen worden ook uren geboekt. Deze kunnen vervolgens op locatie door de klant worden afgetekend op de mobiel.

 

Ook jouw proces en online en gebruiksvriendelijk afhandelen?

Gratis uitproberen

Urenregistratie, facturatie en tarieven

Wanneer je groot materieel verhuurt, kan het zijn dat de inzet van materieel niet overeen komt met de bestelling of begroting.
Bij een klus waar bijvoorbeeld een 20-tons kraan volstaat, is alleen die van 30-ton beschikbaar. Dan is het belangrijk om binnen je operationele planning en digitale systemen flexibel te kunnen zijn, ook op het gebied van het tarief.

Cleverdesk biedt jou die mogelijkheid. Zodat je de klant volgens afspraak kunt helpen. Voor een VVT-erkend bedrijf is dat natuurlijk ontzettend belangrijk.

Cleverdesk wordt intensief gebruikt door onze klanten

  • 10.000+ gebruikers
  • 80k+ projecten
  • 750k+ uurbriefjes
  • 500k+ bedrijfsmiddelen
  • 850k+ keuringen

Onderhoud, certificeringen van materieel en QHSE

Je wilt veilig werken met beschikbaar en gecertificeerd materieel. Cleverdesk kan je hiermee volledig helpen. Van preventief, conditioneel en correctief onderhoud, tot het volledige assetmanagement. Door de grote flexibilteit in keurings- en onderhoudsregimes, kun je je hele ISO-certificering ook faciliteren vanuit Cleverdesk.

Wil je hier meer over lezen? Bekijk dan eens de case van Wagenborg Nedlift.

Op zoek naar het ideale ERP pakket dat met je meegroeit?

Plan een afspraak

Klantenservice