Trots op onze klanten | Cleverdesk
Vragen? Bel: 0592 - 855 995 of neem contact op

Tevreden klanten van Cleverdesk

Hier een aantal klantcases waarvoor Cleverdesk is ingezet

Ben je aan het oriënteren naar nieuwe software? Dan is het handig om de klanten van je nieuwe (of bestaande) leverancier eens te vragen naar hun ervaringen.

Wil je met Cleverdesk gaan werken? Wij brengen je (op aanvraag) in contact met een van onze onderstaande klanten.

 

 

Zuidema-Groep BV

In de combinatie met de software van Bouwinfosys uit Tilburg zorgt Cleverdesk voor een integrale oplossing voor Zuidema Groep op het vlak van planning, onderhoud en uren. Zuidema is een prachtig familiebedrijf met diverse onderdelen actief in de GWW en recycling. (zie: www.zuidema-groep.nl)  Zuidema is zeer actief in de regio met allerlei mooie projecten.

Koninklijke Oosterhof Holman

Oosterhof Holman heeft voor Cleverdesk gekozen om het operationele deel van de organisatie te digitaliseren. Momenteel wordt er te veel op papier gewerkt. Daarnaast gaat de communicatie van kantoor naar het veld vooral via WhatsApp, de mail en telefoon. Op deze manier zijn projecten lastig te overzien en is het verzamelen van informatie niet eenvoudig. Met Cleverdesk kunnen zij straks geïntegreerd werken van opdracht tot facturatie. Zij werken met Metacom van van Meijel voor de administratie en boekhouding.(zie: www.oosterhof-holman.nl)

Wits Vastgoed Onderhoud Nederland

Wits, is een landelijke speler op het vlak van planmatig onderhoud van vastgoed. Voor WITS,  mocht Idee101 Cleverdesk inzetten voor uren, planning, project en onderhoud.

Wagenborg Foxdrill

Koninklijke Wagenborg kent vele divisies. Voor Wagenborg Foxdrill, rigmovers, mocht Idee101 Cleverdesk inzetten voor uren, planning, projecten, facturatie en verloning.

Korevaar Sloopwerken

Slopen, bouwen, ontwikkelen, Korevaar doet het vanuit Langerak aan de Lek. Cleverdesk zorgt voor blije gezichten op de planning en administratie vanwege minder werk en minder fouten.

Gerwers Tilligte

In het prachtige Tilligte is een schitterend familiebedrijf gevestigd: Gerwers. Werkzaam in de GWW realiseren zij diverse mooie projecten, dit doen ze sneller en efficiënter dankzij Cleverdesk.

Noordtec

Noordtec is een modern bedrijf in Noord-Duitsland dat onderhoud uitvoert in de Benelux voor haar klanten.

Elzinga Groep

Elzinga Groep bestaat al sinds 1946. Van origine een loonbedrijf, inmiddels van veel meer markten thuis

OrangeGas

OrangeGas is een innovatief en ambitieus bedrijf waarbij het milieu centraal staat. Het onderhoud van hun duurzame mobiliteitsplan doen ze vanuit Cleverdesk.

Wagenborg Nedlift

Zwaar transport betekent vaak centimeterwerk. Ook al gaat het om constructies van (vele) tonnen. Wagenborg Nedlift beschikt over de juiste mensen en het juiste materieel om de veiligste en meest geschikte transportoplossingen te bedenken én uit te voeren. Het beste materieel krijgt immers pas waarde als het slim wordt ingezet.

Office Service Nederland

Office Service Nederland heeft gekozen voor Cleverdesk om een beter overzicht te krijgen op de werkbonnen en inzet van medewerkers en materieel op locaties. Door een goede visuele planning wordt dit overzicht gecreëerd.

Voorbij Funderingstechniek

De ambitie van Voorbij is om altijd voorop te lopen, te groeien en te blijven ontwikkelen. Om deze reden zochten ze een oplossing voor de personeels- en materieelplanning, maar ook de urenregistratie en accordering. Wij zijn trots dat wij met Cleverdesk hier een passende oplossing voor hebben gemaakt, en dat Voorbij gekozen heeft voor Cleverdesk.

TEAM Industrial Services

Team Industrial Services Netherlands is een bedrijf gespecialiseerd in industriële dienstverlening. Ze zijn gespecialiseerd in diverse activiteiten, waaronder: leak repair, pipe freezing, tube plugging, engineering etc. Ze voeren deze activiteiten on- en offshore uit.
Cleverdesk heeft een oplossing geboden met 1 centrale planning voor alle servicelijnen.

EBC Glasvezeltechniek

EBC heeft gekozen voor Cleverdesk omdat zij hun processen willen optimaliseren. Het gaat hierbij vooral om de operationele laag van het bedrijf. De focus ligt daarbij op communicatie van kantoor naar het veld en terug en de planning van het werk. Daarnaast zal Cleverdesk gebruikt worden voor zowel voor- als nacalculaties. Hiermee wordt een totale projectsturing gerealiseerd. EB Group.nl

 

Cleverdesk wordt intensief gebruikt door onze klanten

Klantenservice