Medewerker in beeld: Kim Tiekstra

Wij hebben bij Cleverdesk ontzettend veel leuke en hardwerkende collega’s. Daarnaast vinden wij onze collega’s erg belangrijk. Wij willen ze dan ook graag aan u voorstellen! Wij beginnen met onze enige vrouwelijke collega namelijk, Kim (front-office, helpdesk).

Even voorstellen

Kim, wil je beginnen om jezelf voor te stellen? Kim: ‘Ja, zeker wil ik dat! Ik ben Kim Tiekstra en ik woon in Ten Boer. Verder ben ik geboren in 1988 en jullie mogen daarbij zelf mijn leeftijd uitrekenen ;). Naast mijn werk heb ik allerlei hobby’s waarvan fotografie toch wel mijn absolute favoriet is.’

Geen één dag hetzelfde

Hoe ben jij bij Cleverdesk terecht gekomen? Kim vervolgt: ‘Dat is eigenlijk niet zo spannend. Ik ben via een online vacature bij Cleverdesk binnengekomen en werk er nu alweer 2 jaar met ontzettend veel plezier. De afwisseling vind ik ontzettend fijn van het werken bij Cleverdesk. Geen één dag is hetzelfde en daardoor verveelt het ook geen moment.’

Hoe ik het liefst mijn koffie drink? Dan kies ik toch wel voor een heerlijke cappuccino 

Ontwikkelingen

Heb jij nog zaken waarin jij je de komende jaren wil ontwikkelen? Kim vervolgt: ‘Bij Cleverdesk is het werk erg dynamisch, met ontzettend veel creatieve en uiteenlopende ideeën. Wij zijn Cleverdesk constant aan het ontwikkelingen en uitbreiden, waardoor er constant nieuwe dingen op mijn pad komen, waar ik uitdaging in vind.’ 

Cleverdesk in 3 woorden: Slim, innovatief en persoonlijk

Weekend invulling

Wij zijn al te weten gekomen dat je fotografie als hobby hebt. Wat doe jij verder zoal in het weekend? ‘In het weekend ben ik altijd druk bezig met allerlei dingen. Het huishouden, lekker met de kinderen op pad,  of gewoon heerlijk niksen,’ aldus Kim. 

Contact

Ben je benieuwd waar Kim jou mee kan helpen, of ben je benieuwd naar de mogelijkheden van ons platform? Neem dan contact met ons op. 

Cleverdesk wordt intensief gebruikt door onze klanten

  • 10.000+ gebruikers
  • 80k+ projecten
  • 750k+ uurbriefjes
  • 500k+ bedrijfsmiddelen
  • 850k+ keuringen
Copyright © · Cleverdesk is een softwarepakket van Idee101 B.V.