Roadmap 2018

Zoals elke zichzelf respecterende software-leverancier werken ook wij volgens onze ‘roadmap’. Deze roadmap is gemaakt om tijdens de ontwikkeling van software niet afgeleid te worden door alle mogelijkheden. Maar juist heel gericht te werken aan je doel. Uiteraard wel in overleg met je doelgroep. Hieronder zie je onze Roadmap voor 2018.

Roadmap 2018

roadmap-cleverdesk-2018

Zoals je ziet gaan wij in 2018 vier nieuwe versies publiceren. Nog niet alle elementen zijn hierin vastgelegd. Wij hebben de algemene ambities helder geformuleerd om later de details in te kunnen vullen.

Per kwartaal

Zo gaan wij in het tweede kwartaal aan de slag met onze werkbonnen en de klantportaal. Daarin kan jouw klant meekijken met de uitgegeven werkbonnen en alles in de gaten houden.

En in het derde kwartaal onderzoeken of er een native app voor Cleverdesk moet komen. Maar het kan ook zijn dat wij in overleg met de klant voor een andere oplossing kiezen. Wij staan in ieder geval te trappelen om alle verbeteringen uit te werken en Cleverdesk nog beter te maken.

Heb je vragen over de roadmap 2018, heb je wensen of wil je iets kwijt? Neem dan altijd contact met ons op. Want door jouw ideeën, wordt het pakket beter. Wij organiseren regelmatig bijeenkomsten met onze key-users om nieuwe ideeën en inspiratie op te doen.

Cleverdesk wordt intensief gebruikt door onze klanten

  • 10.000+ gebruikers
  • 80k+ projecten
  • 750k+ uurbriefjes
  • 500k+ bedrijfsmiddelen
  • 850k+ keuringen
Copyright © · Cleverdesk is een softwarepakket van Idee101 B.V.