Hoe kan ik een nieuw startsaldo invoeren?

Voor de jaarovergang in Cleverdesk is het van belang om saldo’s van medewerkers te verversen in het nieuw jaar. Dit doe je door de volgende stappen te volgen:

• Ga naar het menu HRM/Rapportage/Uren huidig saldo.
  • Selecteer het jaar waarvan je het saldo wilt wijzigen.
  • Selecteer het saldo (uursoort) waarvan je het saldo wilt bijwerken.
  • Druk op de knop “Saldi Wijzigen”
  • Vul de juiste startsaldi in bij alle medewerkers
  • Druk op “Opslaan”

Belangrijk: Zowel medewerker als HRM houden overzicht in de saldo’s van voorgaande jaren en de mutaties die hebben plaatsgevonden.