Hoe kan ik alle certificaten van alle bedrijfsmiddelen op een project in één keer exporteren?

Het is mogelijk om alle certificaten en/of keurrapporten van alle bedrijfsmiddelen die zijn uitgecheckt naar een project in één keer te exporteren.

Het maakt hierbij niet uit of deze bedrijfsmiddelen via een laadlijst of via het magazijn rechtstreeks zijn uitgecheckt naar het project.

Zodra je bedrijfsmiddelen naar je project hebt uitgecheckt dan verschijnt het tabblad “Bedrijfsmiddelen uitgecheckt” in het blok “Inzet” op de projectdetailkaart.

Als je nu op de knop “Exporteer certificeringen” drukt krijg je een zip-bestand met alle bedrijfsmiddelen.

LET OP! Zie je de knop “Exporteer certificeringen” niet dan heb je niet voldoende rechten en zal de rol “Project/Project keuringen exporteren” aan het gebruikersprofiel toegevoegd moeten worden.