Hoe stel ik in dat een medewerker alleen op projecten van de eigen vestiging kan boeken?

Een medewerker kan via zijn gebruikersaccount toegang krijgen tot meerdere vestigingen. Het kan wenselijk zijn dat een medewerker niet op projecten van een andere vestiging mag boeken maar wel inzien.

Ga naar Configuratie/Instellingen en vink “Medewerker mag alleen op activiteiten van eigen vestiging boeken” aan.

De medewerker kan dan niet meer via Persoonlijk/uren of de mobiele weergave andere activiteiten kiezen dan activiteiten van de vestiging waar de medewerker aan gekoppeld is.