EBC Glasvezeltechniek BV kiest voor Cleverdesk

EBC Glasvezeltechniek BV heeft gekozen voor Cleverdesk. Wij vertellen jou waarom deze specialist op het gebied van glasvezelnetwerken heeft gekozen voor Cleverdesk. 

pastedGraphic.png

Wie is EBC Glasvezeltechniek?

EBC Glasvezeltechniek is gespecialiseerd in het efficiënt en veilig aanleggen en onderhouden van glasvezelnetwerken. De kracht van EBC ligt in het ontzorgen van de klant. Door gebruik te maken van unieke technieken bieden ze totaaloplossingen op het gebied van glasvezelnetwerken. Hierdoor zijn zij de afgelopen twintig jaar uitgegroeid tot een internationale speler in de branche. 

Waarom Cleverdesk?

EBC heeft gekozen voor Cleverdesk omdat zij hun processen willen optimaliseren. Het gaat hierbij vooral om de operationele laag van het bedrijf. De focus ligt daarbij op communicatie van kantoor naar het veld en terug en de planning van het werk. Daarnaast zal Cleverdesk gebruikt worden voor zowel voor- als nacalculaties. Hiermee wordt een totale projectsturing gerealiseerd.

Een groot deel van de administratie gaan zij in Cleverdesk doen. Denk hierbij aan factureren, inkopen en voorraadbeheer. Hierdoor zetten zij Cleverdesk als het ware in als ERP-systeem, ondersteund door het boekhoudsysteem van Snelstart. Door middel van een koppeling tussen beide systemen verloopt dit proces optimaal.

Wij kijken uit naar een langdurige samenwerking met EBC Glasvezeltechniek! Wil jouw bedrijf ook meer weten over de mogelijkheden van Cleverdesk? Wij geven jou graag inzicht in de voordelen voor jouw bedrijf!