GWW software  - Cleverdesk slimme operationele software
0592 - 855 995

GWW software 

Digitaliseringen in de GWW 

Nog niet overgestapt op speciale software voor de GWW? Dit komen wij geregeld tegen en wij merken dat er op dit moment een digitale transformatie gaande is. Bedrijven die zien dat concurrenten wel over al overgaan over alles omvattende softwaresystemen en zelf nog achter blijven. Vaak zijn de huidige systemen niet voorzien van de flexibiliteit die nodig is in de GWW branche. Cleverdesk bevat dit wel en is gebaseerd op de nieuwste technologie en beschikbaar als een SaaS-model. Binnen één dag kunnen wij Cleverdesk voor je live zetten en is de GWW software operationeel. Daarna is het slechtst een kwestie van modules inschakelen die voor jouw bedrijf geschikt en toepasbaar zijn.  

Cleverdesk: Het platform wat communiceert met al jouw systemen en mensen   

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is voor GWW-bedrijven om veilig, snel en efficiënt te kunnen werken. Dit alles met het oog op de operationele processen. Wij zijn de verbinding tussen alle systemen en de medewerkers. Maak kennis met Cleverdesk, dé software voor de GWW branche. 

Demo aanvragen

Projectplanning 

Met de projectplanning software van Cleverdesk is het mogelijk om mensen en materieel in  één overzicht samen te brengen. Dit zorgt voor overzicht en structuur. Door middel van het zogenoemde ‘drag and drop systeem’ is het mogelijk om gemakkelijk aanpassingen door te voeren. Vervolgens is het mogelijk dat de planner via de personeelsplanning notities kan toevoegen aan werkzaamheden. Dit is vervolgens weer in te zien voor de medewerkers via de mobiele app. Hoe handig! 

Urenregistratie 

Werk je nog met papierenbriefjes of losse systemen? Dit kost vaak veel tijd en is erg inefficiënt. Met Cleverdesk is dit verleden tijd. Met de module urenregistratie van Cleverdesk kun je gemakkelijk je online urenregistratie bijhouden en verwerken. Er kunnen tevens automatische reminders verstuurd worden wanneer nog niet alle uren ingevuld of bijgewerkt zijn.  

 

Werkbonnen  

Registreer je uitgevoerde werkzaamheden, stuur je serviceafdeling aan of plan korte klussen in. Dit kan allemaal met de werkbonnen van Cleverdesk. Door middel van de werkbonnen van Cleverdesk hebben je medewerkers altijd de laatste digitale informatie bij de hand als het gaat om het registeren en bijhouden van de werkzaamheden. Opdrachtgevers kunnen digitaal de werkbon aftekenen en je geeft klanten  transparante inzichten in de voorgang van werkzaamheden. Je kunt digitale werkbonnen gewoon aanmaken vanuit je mailbox of servicedesk. 

 

Materieelbeheer 

Met de materieelbeheer module van Cleverdesk heb je altijd en overal real-time inzicht in de status van je materieel. Zo kun je direct inzien waar storingen zijn, wel materieel ingepland is, welke bedrijfsauto in gebruik is, of welk materieel toe is aan een onderhoudsbeurt. Een eigen werkplaats? Monteurs en keurmeesters kunnen door middel van de werkorders van Cleverdesk aangestuurd worden. Alles wat je nodig hebt om overzicht te creëren in combinatie met het materieel vind je bij Cleverdesk. 

 

HRM-module  

Met de personeelsmodule van Cleverdesk komen alle personeelsgegevens (zowel intern als extern) bij elkaar. Registreer alle relevante informatie op één plek. Van urenboekhouding tot verloning en van werkervaring tot functiegroepen, contracturen en op welke vestiging personeelsleden werkzaam zijn. Daarnaast weet je altijd wat de beschikbaarheid is van je personeel om geplande werkzaamheden uit te voeren.  

 

Maatwerk/koppeling 

Cleverdesk is interessant om te koppelen aan je bestaande ERP-omgeving of financieel pakket. Doordat Cleverdesk opgebouwd is vanuit diverse modules is het eenvoudig en op elk moment in het proces te koppelen. De meest voorkomende koppelingen zijn: Metacom, Exact (online, AEC, Globe), Bouwinfosys, AFAS en Snelstart. Staat je systeem hier niet tussen? Daag ons uit!  

Deze GWW bedrijven maken al gebruik van Cleverdesk

Agterberg logo
Elzinga-groep logo
Sinke-Groep logo
De-Enk logo
Oosterhof-Holman logo

 

Kijk vrijblijvend een gratis rond in Cleverdesk Experience Center

Wij snappen dat een digitale transitie tijd nodig heeft en impactvol kan zijn. Ben je nog in de oriënterende fase en aan het kijken naar de GWW software mogelijkheden? Ben je benieuwd of Cleverdesk aansluit bij je wensen? Daar hebben wij iets voor bedacht namelijk, het Cleverdesk Experience Center. Meld je aan bij ons Experience Center en kijk rustig rond naar onze mogelijkheden, koppelingen, maatwerk en chat met onze medewerker.

Naar Cleverdesk Experience Center

Cleverdesk wordt intensief gebruikt door onze klanten

Klantenservice