Door de vele koppelingen past Cleverdesk binnen elke organisatie
0592 - 855 995

Cleverdesk integreert naadloos door de vele koppelingen

Gebruik Cleverdesk als intergratie-platform met je bestaande ERP-omgeving of financieel pakket

Vraag informatie aan

Dankzij de modulaire opbouw van Cleverdesk kunnen wij op ieder moment in het proces koppelen. Zijn andere systemen leidend voor stamdata van mensen, materieel en projecten? Dan kunnen we die automatisch inlezen in Cleverdesk.

Voorbeelden van reeds gemaakte koppelingen zijn: Metacom, Exact (online, AEC, Globe), Bouwinfosys, AFAS en Snelstart.

Benieuwd naar de koppelingsmogelijkheden met jouw pakket?
Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Lees verder

Wij zoeken altijd naar de beste technische oplossing

Van real-time koppeling tot maandelijkse synchronisatie: de technische mogelijkheden zijn geen beperking. Wij hebben succesvol verschillende koppelingen gemaakt. Onze voorkeur gaat uit naar een webservice voor een online koppeling, maar we kunnen ook werken met xml, csv of tekstbestanden.

Wat is een API?

API staat voor Application Programming Interface. Eigenlijk is een API een beschrijving van een set definities waarmee een softwarepakket zoals Cleverdesk met andere pakketten communiceert. Op deze manier kunnen programma’s en ontwikkelaars via (soms automatische) koppelingen informatie uit het ene pakket ophalen en wegschrijven in het andere pakket. Dit kan dankzij de API gebeuren zonder dat je verstand hoeft te hebben van elkaars programmatuur, server of database.

De Cleverdesk API

De API-beschrijving van Cleverdesk maakt het voor externe ontwikkelaars of andere pakketten gemakkelijk om informatie met Cleverdesk uit te wisselen. Je kunt denken aan uurregels voor verloning of facturatie, maar zo is er nog veel meer mogelijk. Meer weten? Ga in gesprek met één van onze consultants.

Bestaande koppelingen

Financieel

GWW/Infra

Overige software

Apparatuur

Ben je op zoek naar een manier om jouw bestaande software beter te gebruiken?

Plan een afspraak

Klantenservice