Materieelbeheer: altijd en overal zicht op je bedrijfsmiddelen - Cleverdesk
0592 - 855 995

Materieelbeheer: altijd en overal zicht op je bedrijfsmiddelen

Krijg inzicht door op één plek het onderhoud, de keuringen en status van bedrijfsmiddelen te registreren

Gratis uitproberen

Weg met spreadsheets en papier! Materieelbeheer kan volledig online.

Onze onderhoudssoftware is ontwikkeld in samenwerking met
service- en onderhoudsbedrijven. Zo werken we met correctief, preventief en conditioneel onderhoud, kun je uren boeken op onderhoud en ook spare-parts. Uiteindelijk bouw je een doorzoekbare historie op. Alles wat je nodig hebt om het materieel optimaal te laten presteren op de projecten.

Lees verder

Online en real-time bedrijfsmiddelenbeheer

Cleverdesk biedt je altijd en overal real-time inzicht in de status van je materieel met onze bedrijfsmiddelen module. Zo zie je in één oogopslag welke medewerkers een bedrijfsauto in gebruik hebben, op welk project een bedrijfsmiddel is ingepland, of er storingen zijn en welk bedrijfsmiddel aan onderhoud toe is.

Je werkplaats online!

Bedrijven met een eigen werkplaats kunnen met Cleverdesk de monteurs en keurmeesters aansturen door middel van werkorders. Werkorders wijs je eenvoudig toe aan monteurs zodat direct inzichtelijk is welke werkzaamheden worden uitgevoerd.

Monteurs registreren de werkzaamheden inclusief verbruikte materialen en uitgevoerde taken. Ook monteurs die met servicebussen onderweg zijn kunnen na afronding van een werkorder de volgende werkzaamheden oppakken om reistijden te beperken. Met Cleverdesk hebben zij altijd de onderhoudshistorie en werkplaatshandboeken bij zich.

Meer weten over online materieelbeheer?

Gratis uitproberen

Keuren & certificeren op jouw manier en op een tablet

Certificaten en keurrapporten zijn zelf te maken en altijd terug te vinden. Of je nu zelf keurt of dit door een externe keuringsinstantie laat doen. Externe partijen kunnen toegang krijgen om alleen in te zien. Daarnaast zijn er standaard koppelingen voor het inlezen van testrapporten zoals NEN3140. Het systeem geeft waarschuwingen als bedrijfsmiddelen opnieuw gekeurd moeten worden.

Cleverdesk wordt intensief gebruikt door onze klanten

  • 10.000+ gebruikers
  • 80k+ projecten
  • 750k+ uurbriefjes
  • 500k+ bedrijfsmiddelen
  • 850k+ keuringen

werken met correctief, preventief en conditioneel onderhoud

Met Cleverdesk kun je eenvoudig storingen registreren. Wil je vervolgens een monteur op pad sturen dan zijn storingen eenvoudig om te zetten in een werkorder voor correctief onderhoud.

Onderhoudsbeurten worden automatisch aangemaakt op basis van draaiuren of kilometerstanden. Cleverdesk kan zelfs de standen rechtstreeks uit je boordcomputer of GPS-systemen lezen van groot materieel. Op de middellange termijn bouw je bovendien een volledige onderhoudshistorie op en wordt duidelijk welke bedrijfsmiddelen het beste renderen.

Graag een demonstratie op afstand of op locatie?

Plan een afspraak

Klantenservice