Materieelbeheer

De plek voor onderhoud, keuringen en status van jouw materieel
Informatie aanvragen Demo aanvragen

Vertrouwd door toonaangevende organisaties

Logo-Noordtec
Logo-Nouryon
Logo-Wagenborg-Nedlift
Logo-Fues
Logo-Oosterhof-Holman

Cleverdesk wordt intensief gebruikt door onze klanten

3.500+
gebruikers
200k+
projecten
1.500k+
urendeclaraties
500k+
materieel
1050k+
keuringen

Materieelbeheer volledig digitaal en online

Cleverdesk bied jou mensen altijd en overal real-time inzicht in de status van het materieel. Zo zie je in één oogopslag welke medewerkers een bedrijfsauto in gebruik hebben, op welk project een bedrijfsmiddel is ingepland, of er storingen zijn en welk bedrijfsmiddel aan onderhoud toe is. 

Werken met correctief, preventief en conditioneel onderhoud, is makkelijker dan ooit. Medewerkers boeken hun uren op onderhoud en ook spare-parts. Uiteindelijk bouw je hiermee een doorzoekbare historie op.  

 • Veiliger en sneller werken met gekeurd materieel
 • Compleet plaatje voor kosten aan materieel (total cost of owernship)

 

Eigen keurrapporten en certificaten

Eigen keurrapporten en certificaten

Veel organisatis werken met zowel interne als externe keuringsinstanties. Dit zorgt voor een grote stroom aan papier. Daar houden wij niet van. Certificaten en keurrapporten zijn in Cleverdesk zelf te maken (met eigen templates) en altijd terug te vinden. 
Externe partijen kunnen toegang krijgen om alleen in te zien. Daarnaast zijn er standaard koppelingenvoor het inlezen van testrapporten zoals NEN3140 via de SafetyPat. Het systeem geeft waarschuwingen als bedrijfsmiddelen opnieuw gekeurd moeten worden. 

 • Nooit meer werken met ongekeurd materieel
 • Inlezen van certificaten of testrapporten, bespaart tijd en geld

Werken met correctief, preventief en conditioneel onderhoud

Mensen die bezig zijn met onderhoud hebben vaak liever niet zoveel met ICT te maken. Voor het onderhouden van materieel gebeurt er nog steeds veel op papier en in Excel. Cleverdesk maakt het makkelijk om onderhoud bij te houden.
Onderhoudsbeurten worden automatisch aangemaakt op basis van draaiuren of kilometerstanden. Cleverdesk kan zelfs de standen rechtstreeks uit je boordcomputer of GPS-systemen lezen van groot materieel. Op termijn bouw je zo een volledige onderhoudshistorie op en wordt duidelijk welke bedrijfsmiddelen het beste renderen. 

 • Automatische triggers waardoor onderhoud niet wordt vergeten
 • Het materieel zo efficiënt mogelijk inzetten
Keuren-App
Jouw online service afdeling

Jouw online service afdeling

Veel van onze klanten hebben een eigen werkplaats. Cleverdesk stuurt monteurs en keurmeesters aan door middel van werkorders. Hierdoor wordt direct inzichtelijk welke werkzaamheden verricht moeten worden.
Monteurs registreren hun werkzaamheden inclusief verbruikte materialen en uitgevoerde taken. Ook servicemedewerkers die met hun bus onderweg zijn kunnen steeds gemakkelijk nieuwe werkzaamheden oppakken om reistijden te beperken. Met Cleverdesk hebben zij altijd de onderhoudshistorie en werkplaatshandboeken bij zich. 

 • Meer financiële voorspelbaarheid door het werken met inkooporders
 • Efficiënter inkoopproces
Clever-Company

Een live-demo of zelf Cleverdesk uitproberen?

Vraag een vrijblijvende demo of meer informatie aan.

Informatie of demo aanvragen

Integreer Cleverdesk met de huidige software

De grote kracht van onze oplossing is dat Cleverdesk gekoppeld kan worden aan jouw bestaande omgeving. Zo kunnen resources (mensen, materieel, materiaal, projecten) maar ook uursoorten uitgelezen worden uit jouw pakket. Hierdoor is Cleverdesk continu up-to-date met de juiste informatie (actieve projecten, mensen in en uit dienst).

Ook kunnen ingevoerde uren voor de facturatie en verloning teruggeschreven worden in jouw bestaande omgeving. Dit kan geautomatiseerd met webservices (XML), maar ook handmatig met exporteerfuncties naar diverse formaten.

Meer koppelingen
Cleverdesk-API

Meer weten over materieelbeheer? Plan een online demo in

In een online demo:

 • Maken we vrijblijvend kennis met elkaar
 • Laat ik je de Cleverdesk demo zien
 • Denk ik adviserend mee over jullie situatie
Plan een online demo