Dé flexibele projectplanning voor werkbonnen, mensen en materieel
0592 - 855 995

De meest flexibele planning

Altijd overzicht in je mensen, werkbonnen en materieel

Gratis uitproberen

De ideale planning voor werkbonnen, mensen en materieel

De planning is de plek waar alles samenkomt. Personeel en bedrijfsmiddelen worden over de verschillende projecten ingepland.

Door drag & drop is de projectplanning van Cleverdesk eenvoudig voor zowel werkbonnen, mensen en materieel. De meeste gebruikers van Cleverdesk doen dit zelfs op een groot touchscreen. Door de projectplanning in te vullen krijgt het personeel een urenstaat die al is ingevuld en kunnen zij deze met één druk op de knop verantwoorden.

Lees verder

Overzicht in je projecten en beschikbaarheid

De overzichtelijke projectplanning geeft je een handig overzicht van al je geplande projecten. Je ziet direct wie is ingepland op projecten en welke bedrijfsmiddelen zijn gepland. Dit overzicht is per week, twee weken of per maand te bekijken.

Via de planning communiceren

Door werkzaamheden in de te plannen voor je personeel wordt de weekstaat al voor een groot deel vooraf gevuld. Medewerkers hoeven hierdoor alleen hun vooraf ingevulde urenregels te controleren om ze vervolgens in 99% van de gevallen zonder verder invoerwerk in te dienen.

De planner kan via de personeelsplanning notities toevoegen aan werkzaamheden zodat medewerkers dit op hun mobiele App te zien krijgen. Zo kan er snel met mensen in het veld worden gecommuniceerd.

Wil je de planning zelf uitproberen of een demo op locatie?

Gratis uitproberen

In één oogopslag je beschikbare materieel zien

Als bedrijfsmiddelen worden gekoppeld aan personeel dan worden deze meteen mee gepland als het personeelslid wordt ingepland. Dat scheelt een hoop handelingen tijdens het maken van de planning.

Daarnaast zie je in Cleverdesk in één oogopslag welke materieel er beschikbaar is. Ook geeft het systeem precies aan of alle begrootte bedrijfsmiddelen zijn ingepland.

Cleverdesk wordt intensief gebruikt door onze klanten

  • 10.000+ gebruikers
  • 80k+ projecten
  • 750k+ uurbriefjes
  • 500k+ bedrijfsmiddelen
  • 850k+ keuringen

Intuïtieve planning, te bedienen drag and drop

Plannen is in Cleverdesk kinderlijk eenvoudig. De planner sleept personeel op projectactiviteiten of andersom. Alle wijzigingen worden realtime opgeslagen waardoor het mogelijk is om supersnel wijzigingen door te voeren.

Deze drag en drop planning werkt ook op een touchscreen. Verscheidene klanten hebben een groot touchscreen opgehangen in hun kantoor en doen op dat scherm de volledige bedrijfsplanning.

Wil je de planning zelf live uitproberen?

Plan een afspraak

Klantenservice