Projectbeheer: sneller uitvoeren en foutloos factureren - Cleverdesk
0592 - 855 995

Projectbeheer: sneller uitvoeren en foutloos factureren

Verdien meer op projecten door alle kosten bij te houden in één papierloos online systeem

Gratis uitproberen

Projecten budgeteren, beheren en factureren

Waarschijnlijk weet jij als geen ander dat het veel tijd kost om alle gegevens van een project bij elkaar te zoeken voor de facturatie. Wie heeft wanneer welke uren gemaakt? Wat voor materieel was er mee naar de klus? Zijn er ook voorraden aangesproken? Is er nog iets lokaal ingekocht?

Cleverdesk zorgt ervoor dat jouw mensen de uren en het verbruik zo makkelijk kunnen bijhouden dat je je projecten sneller dan ooit kunt factureren.

Lees verder

Bonnen, manuren en materieeluren: alles op één plek

Hoe handig wil je het hebben? De mensen in jouw organisatie zijn kundig genoeg om op laagdrempelige wijze alle uren en bonnen in te voeren met hun telefoon, tablet of PC. En het project is de kapstok. In één oogopslag zie je hoe al je projecten er voor staan. Als je doorklikt dan zoom je in en kun je per activiteit de voortgang zien.

Je kunt zien wat de originele begroting van man- en materieeluren was en wat de inzet is geweest. En dit kun je makkelijk exporteren om keurige overzichten te mailen (natuurlijk niet printen 😉 ) naar je klant.

Je projecttarieven op één plek

In Cleverdesk kun je op organisatie-, relatie- en projectniveau verschillende tarieven vastleggen in instelbare tariefbladen. Deze tarieven zijn gekoppeld aan de begrootte functies. Hierdoor krijg je samen met de inkooporders een begroting.

De gemaakte uren zorgen voor projectrealisatie met daarbij ook de inkoopfacturen. Uiteraard kan er ook worden gewerkt met een fixed price. Je projectleiders kunnen op deze manier makkelijk de uren bewaken.

Zelf eens proberen hoe makkelijk je papierloos werkt?

Gratis uitproberen

Makkelijk drag & drop plannen op een touchscreen

Door mensen en materieel te plannen ontstaat er overzicht en rust in je projecten. Met Cleverdesk is dit mogelijk met drag & drop. Zo kun je projectactiviteiten slepen op mensen en andersom. De planning vormt de basis voor het uurbriefje en dit bespaart veel tijd.

Cleverdesk wordt intensief gebruikt door onze klanten

  • 10.000+ gebruikers
  • 80k+ projecten
  • 750k+ uurbriefjes
  • 500k+ bedrijfsmiddelen
  • 850k+ keuringen

Gemakkelijk online factureren & exporteren

We weten dat je al een administratiepakket gebruikt, en daar koppelen we graag mee. Maar voor de concept factuur is het toch handig dat ‘ie uit je projectensysteem komt. We kunnen daarna uiteraard wegschrijven via een koppeling of je kunt zelf naar Excel exporteren. We maken het zo gemakkelijk mogelijk.

Graag een demonstratie op locatie?

Plan een afspraak

Klantenservice