UPDATE BESCHIKBAAR – Cleverdesk 4.7 Socotra

Cleverdesk 4.7 SocotraOns productteam heeft op basis van marktontwikkelingen en de ervaringen van onze klanten een nieuwe versie voor jou: Cleverdesk 4.7 Socotra.

In Cleverdesk 4.7 Socotra zorgen wij ervoor dat uw organisatie voldoet aan huidige WKA-wetgeving en helpen wij diverse werkprocessen efficiënter in te richten en te structureren.

 


 

Wat zijn de highlights van deze nieuwe Cleverdesk versie?

WKA Wet Ketenaansprakelijkheid
We hebben aanzienlijke verbeteringen doorgevoerd om te voldoen aan de WKA-wetgeving. Nu kan je certificaten voor alle relaties vastleggen en overzichtelijke rapporten genereren.

De Wet keten aansprakelijkheid (WKA) is een Nederlandse wet die opdrachtgevers verplicht om een deel van de factuurbedragen in te houden en te storten op een geblokkeerd depot als de onderaannemer geen loonheffingen en omzetbelasting afdraagt. Het doel is om fraude en misbruik in de keten van opdrachtgevers en onderaannemers te voorkomen, met name in sectoren waar veel uitbesteding van werk plaatsvindt, zoals de bouw en transport.

🏗️ Bestek en Productieregistratie
Onze projectadministratie sluit nu naadloos aan bij bestek beheer. Binnen het proces van het opstellen, bijwerken en beheren van gedetailleerde documentatie kan je met Cleverdesk nu begrotingen per projectactiviteit vastleggen en productievoortgang moeiteloos volgen. De documentatie die de specificaties beschrijft voor bouw- en infrastructuurprojecten zijn op deze manier gewaarborgd in Cleverdesk.

📊 Nieuwe DataSets Module
Met de splinternieuwe DataSets-module bouw je aangepaste rapporten, dashboards en koppelingen. Personaliseer jouw data en deel deze met specifieke gebruikers. Datasets helpen jouw organisatie om een georganiseerde verzamelingen van gegevens samen te brengen in een overzichtelijk rapport. Deze rapporten kunnen binnen uw onderneming worden gebruikt voor analyse, onderzoek of verwerking. Binnen Cleverdesk zorgen wij ervoor dat de datasets volledig afgestemd zijn op de wens en behoeften van uw organisatie.

📑 UBL Factuur inlezen
Inkoopfacturen kunnen nu moeiteloos worden ingelezen in Cleverdesk vanuit UBL (XML) facturen, wat de factuurverwerking aanzienlijk versnelt.

🖼️ Verbeterde PDF-editor
Onze PDF-editor is gebruiksvriendelijker en biedt nieuwe opmaakopties.

🖊️ Digitaal offertes ondertekenen
Met de offerte module & aangepaste PDF Editor van Cleverdesk maak je jouw offerte opmaak compleet. De verzonden offertes kan je in Cleverdesk 4.7 Socotra digitaal laten ondertekenen door de daartoe aangewezen contactpersoon.

📑 Documentenstructuur op een project
Met deze functionaliteit creëer je vaste structuren in jouw projectbestanden en maak je deze inzichtelijk voor jouw medewerkers. Hiermee is uw huisstijl binnen Cleverdesk 4.7 Socotra gewaarborgd en breed inzetbaar binnen uw organisatie.

🚀 Single Sign On
Cleverdesk 4.7 Socotra ondersteunt Single Sign On met Microsoft Entra en Okta. Single Sign-On (SSO) met Microsoft Entra en Okta is een methode waarmee gebruikers één set inloggegevens kunnen gebruiken om toegang te krijgen tot meerdere applicaties en services zonder meerdere keren in te hoeven loggen. Microsoft Entra en Okta zijn identiteitsproviders die SSO-functionaliteit bieden voor organisaties. Met deze integratie kunnen gebruikers hun Microsoft Entra- of Okta-inloggegevens gebruiken om toegang te krijgen tot verschillende applicaties en services, wat zorgt voor een naadloze en efficiënte gebruikerservaring.

Hoe jij deze nieuwe functies toe kan passen in Cleverdesk leggen wij uit in onze support Releasenotes.

 


Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?
Vraag een demo aan.

In een online demo:

  • Maken we vrijblijvend kennis met elkaar
  • Laat ik je de Cleverdesk demo zien
  • Denk ik adviserend mee over jullie situatie

Plan een online demo