Bambook kerstgeschenk

Met de feestdagen alweer achter ons gelaten willen wij toch nog terug komen op ons kerstgeschenk. Al jarenlang is het een traditie bij Cleverdesk dat we bij een aantal van onze klanten langsgaan om ze te bedanken voor het afgelopen jaar. Aangezien wij persoonlijk contact ontzettend belangrijk vinden, leveren wij onze geschenken altijd persoonlijk af bij onze klanten. 

Duurzaam hoog in het vaandel

Wij proberen hierin altijd een origineel én duurzaam geschenk uit te zoeken. Het duurzaamheidsaspect staat daarin voorop. Afgelopen jaren zijn al een zakmes (wat nog zelf gemaakt moest worden) en heerlijk warme (geitenwollen) sokken van SOXS voorbij gekomen. Dit jaar zijn wij voor het Bambook gegaan!

Wat is precies een Bambook?

In 2014 is Bambook ontstaan als een schoolproject. Inmiddels is Bambook doorgegroeid in personeel, maar ook in producten. Bambook levert uitwisbare producten (notitieboekjes) voor je dagelijkse werkzaamheden. Bambook gelooft erin dat we ontbossing en papierverspilling tegen kunnen gaan, door producten te maken die eindeloos meegaan. Voor ieder item dat je bij Bambook aanschaft, laten ze zelfs een boom planten. Ze streven ernaar om producten te maken die je simpelweg niet hoeft weg te gooien. Dat is voor iedereen beter. Voor de natuur, omdat we minder van haar nodig hebben.

Bomen planten

De visie van Bambook sluit ontzettend goed aan bij die van ons. Wist jij dat wij ook bomen planten als goed doel? En ook nog eens in ons eigen bos! Daarnaast heet de nieuwste versie van Cleverdesk: 3.7 Bamboo.

Contact

Ben je benieuwd naar onze duurzaamheidsprojecten of wat wij voor jullie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder!