Maatwerkmogelijkheden

Wat als: Cleverdesk dekt 95% van jouw oplossing. Maar die laatste 5% is cruciaal.

Roadmap

Cleverdesk wordt jaarlijks middels een roadmap doorontwikkeld. Deze roadmap wordt bepaald door ons Product & Innovation team. Doel is om vanuit klantwensen en eigen visie te blijven verbeteren en aansluiten op de markt. 

Je kunt kijken of jouw wens voor de komende tijd op de roadmap staat. Of wanneer het gaat om een nieuw onderdeel bespreken wat de mogelijkheden zijn.  

Relatiedag-1536x1024
Maatwerk ontwikkelaars

Maatwerk ontwikkelaars

Idee101, het bedrijf achter Cleverdesk is van oorsprong een softwareontwikkelaar, dat veel maatwerk projecten heeft gedaan. Dit zorgt ervoor dat we zelf zaken kunnen ontwikkelen, maar ook dat we de valkuilen van maatwerk kennen.

In de kern van Cleverdesk doen we weinig maatwerk aanpassingen. Dit heeft vaak teveel impact. Wel is het mogelijk om apps te ontwikkelen die naast Cleverdesk draaien, zoals de checklisten app van OSN (link). Ook bouwen we veel koppelingen voor klanten die specifieke wensen hebben of zelf een maatwerk pakket hebben gebouwd waarmee gekoppeld moet worden.  

Co-creatie

Cleverdesk is ontstaan door wensen en ideeën van onze klanten. We proberen met inspraak sessies altijd te zoeken naar input voor onze roadmap. De wensen en uitkomsten van inspraak sessies worden door het Product & Innovation team gekwalificeerd en waar mogelijk opgenomen in de Cleverdesk roadmap.

Integreer Cleverdesk met de huidige software

Integreer Cleverdesk met de huidige software

De grote kracht van onze oplossing is dat Cleverdesk gekoppeld kan worden aan jouw bestaande omgeving. Zo kunnen resources (mensen, materieel, materiaal, projecten) maar ook uursoorten uitgelezen worden uit jouw pakket. Hierdoor is Cleverdesk continu up-to-date met de juiste informatie (actieve projecten, mensen in en uit dienst).

Ook kunnen ingevoerde uren voor de facturatie en verloning teruggeschreven worden in jouw bestaande omgeving. Dit kan geautomatiseerd met webservices (XML), maar ook handmatig met exporteerfuncties naar diverse formaten.

Cleverdesk wordt intensief gebruikt door onze klanten

3.500+
gebruikers
200k+
projecten
1.500k+
urendeclaraties
500k+
materieel
1050k+
keuringen

Samen de mogelijkheden ontdekken?

Vraag meer informatie of een demo aan.

In een online demo:

  • Maken we vrijblijvend kennis met elkaar
  • Laat ik je de Cleverdesk demo zien
  • Denk ik adviserend mee over jullie situatie
Plan een online kennismaking