Over Idee101

Idee101 BV, uit Assen, softwareontwikkelaars sinds 2013

Wij zijn Idee101 BV, het team achter Cleverdesk

Cleverdesk is gemaakt door Idee101 BV uit Assen. Sinds 2013 maken wij maatwerk software en zijn we ook gestart met het bouwen van Cleverdesk. Dit begon met een uren-module voor een GWW-bedrijf. Daar kwam al vrij snel inkoop, magazijn en materieel bij. Voor een klant in de offshore startten we met planning en projectbeheer. In 2017 lanceerden we ons pakket voor het eerst onder de officiële naam Cleverdesk. 

Idee101-kantoor
Teams, Stand-ups & Retro’s

Teams, Stand-ups & Retro’s

Wij werken als softwarebedrijf volgens de agile-werkwijze. Dit betekent dat we geen functies hebben, maar rollen. Ook werken we compleet remote en komen we alleen bij elkaar voor samenwerken en creatieve processen.
We hebben op dit moment de volgende teams:
  • Development team
  • Sales & Marketing
  • Business Team
  • Customer Succes team

Cleverdesk wordt intensief gebruikt door onze klanten

3.500+
gebruikers
200k+
projecten
1.500k+
urendeclaraties
500k+
materieel
1050k+
keuringen

Key-users

Samen met onze key-users proberen we Cleverdesk elke dag beter te maken. Door hun input sluit Cleverdesk steeds beter aan de op de vraag van onze klanten. We organiseren hiervoor jaarlijks diverse online en offline events.

Key-users
Papierloos en een eigen bos

Papierloos en een eigen bos

Sinds 2012 werken we al als papierloos kantoor. En ver voor Covid werkten we al vanaf huis en probeerden we onze klanten kennis te laten maken met online meetings. Ook hebben wij in samenwerking met het Arboretum Assen een eigen 101Bos. Hierin planten we voor iedere nieuwe Cleverdesk klant een boom. 

Al 3 jaar achter elkaar meer dan 30% groei

Dankzij het harde werk van ons team en het vertrouwen van onze partners en klanten heeft Idee101 al 3 jaar op rij een FD Gazelle Award gewonnen als 1 van de snelgroeiende bedrijven van Nederland. 

 

Kennismaken? Plan een meeting in

In een online kennismaking:

  • Maken we vrijblijvend kennis met elkaar
  • Laat ik je de Cleverdesk demo zien
  • Denk ik adviserend mee over jullie situatie
Plan een online kennismaking