Cleverdesk 3.0 is Live!

Cleverdesk 3.0 Champagne!
De afgelopen periode zijn onze ontwikkelaars en vormgevers druk bezig geweest met de doorontwikkeling van Cleverdesk 3.0. Nadat een aantal gebruikers twee weken met een bèta versie heeft getest, is versie 3.0 nu klaar om door iedereen gebruikt te gaan worden. We zijn inmiddels begonnen met de oplevering naar alle Cleverdesk gebruikers.

Naast veel nieuwe functionaliteit springt vooral de compleet nieuwe look & feel in het oog.

Compleet nieuwe look & feel


Cleverdesk wordt continu doorontwikkeld om jouw werk leuker en makkelijker te maken. Om jou als gebruiker een zo’n goed mogelijke ervaring te bieden, hebben we Cleverdesk nu nog mooier gemaakt. Het menu is verkleind zodat er meer ruimte is om informatie op het scherm te tonen. Hierdoor zijn alle schermen ook goed te gebruiken op een tablet.

Jij zoekt, Cleverdesk vindt


Je kunt nu sneller zoeken dan ooit met de volledig vernieuwde zoekfunctie. De zoekbalk heeft een prominente(re) plaats gekregen en zoekt nu real-time. Dit houdt in dat er al zoekresultaten worden getoond zodra je begint met typen. Zo kun je razendsnel zoeken door projecten, werkorders, werkbonnen, personeelsleden, bedrijfsmiddelen en artikelen

Dashboards samenstellen

Het is nu mogelijk om je eigen ideale dashboard samen te stellen. Zo zie je alleen de dashboardcomponenten die jij handig vindt. Alle bestaande dashboardcomponenten (en een aantal handige nieuwe!) zijn verplaatst naar de module waar ze bij horen. Vanuit de module kun je zelf aangeven of je het component op jouw algemene dashboard wil tonen.

…en nog veel meer

We werken continu aan Cleverdesk om het pakket sneller, handiger en veiliger te maken. Naast bovengenoemde verbeteringen zijn er nog talloze andere punten aangepakt.