Denk jij nog in branches?

Cleverdesk geschikt voor meerdere branchesWe zijn in het bedrijfsleven altijd snel geneigd om te denken in branches. Dit begint eigenlijk al bij de eerste inschrijving van je bedrijf bij de Kamer van Koophandel. En het is natuurlijk ook handig om te denken in hokjes en kaders. Hierdoor zijn brancheverenigingen ontstaan waarin je gezamenlijk kunt inkopen of sparren over vergelijkbare ideeën.

bran·che (de; v(m); meervoud: branchestak van handel of nijverheid

Met Cleverdesk horen we steeds vaker in het eerste gesprek aan de andere kant van de tafel: “Wij zijn een beetje een vreemde eend in de bijt” of “Wij hebben veel diverse activiteiten” en “Ons werk is niet te vangen in een branche”. Eigenlijk past dit ook erg goed in de dynamische en steeds veranderlijke wereld waarin we nu leven. Grenzen vervagen op ieder vlak, tussen persoonlijk en zakelijk, tussen mensen, tussen landen.

Lees bijvoorbeeld: http://cio.nl/management/99510-4-kenmerken-van-onvervalste-agile-bedrijven

Een bekende quote van Darwin luidt:

“It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change.”

Terug naar Cleverdesk. Wat wij op onze homepage duidelijk proberen te maken, is dat diversiteit in inzetbaarheid juist onze kracht is. Wij stroomlijnen je operatie voor bedrijven die projectmatig werken (het liefst met mensen en materieel). Wij zijn vaak het missende puzzelstukje.

Herken je dus dat je een bijzonder bedrijf bent of voor een niet te vangen organisatie werkt. En wil je een stap maken naar digitalisering?  Lees je eens in via onze whitepaper: https://cleverdesk.nl/whitepaper-cleverdesk-deel1/

Of nodig ons uit om een uurtje met je van gedachten te wisselen.