Elzinga Groep zet Cleverdesk software in als ERP-systeem

De Elzinga Groep is al in 1946 opgericht als kleine eenmanszaak en heeft zich ontwikkeld tot een volwaardig logistiek partner. Als specialist in overslag en transport. Als deskundige in wegenbouw en grondverzet. Voor het engineren van hef- en hijswerktuigen voor zeehavens en zware industrie en het certificeren van alle soorten hijsmiddelen. Ze maken met Cleverdesk de volgende stap richting de toekomst.

Elzinga Groep kiest voor CleverdeskDoordat er binnen de Groep verschillende bedrijfsonderdelen zijn werd het steeds lastiger deze te laten samenwerken in de systemen.  Daarmee ontstond een wens voor een goede planning- en urenregistratietool. Een tool die de verschillende bedrijfsonderdelen ondersteunt en gekoppeld kon worden met een financieel pakket. Daarnaast wilden zij een koppeling met een projectbewakingspakket.

De volgende stap in digitalisering

Met Cleverdesk gaat Elzinga Groep deze volgende digitaliseringsstap zetten. Hiermee gaan zij sneller en efficiënter  kunnen werken.  In de toekomst zijn er ambities om meer te doen met digitalisering op het gebied van geautomatiseerde onderhoudsplanning en het gebruik van sensoren.
Wij zijn erg trots op deze samenwerking!

Meer informatie over Elzinga Groep is hier te vinden: www.elzingagroep.nl

Meer weten over deze case (of andere)?

Cleverdesk is onze standaard omgeving waar alle aspecten van goed projectmanagement samenkomen. Voor Elzinga betekende dit een aantal strategische koppelingen met bestaande systemen. Benieuwd hoe wij jouw organisatie kunnen helpen aan de beste werkwijze? Klik hier voor contact.