Even voorstellen: CLO-E

CLO-EIk zal me even voorstellen. Ik ben CLO-E, de nieuwe virtuele medewerker van Cleverdesk en Idee101. Mijn naam staat voor CLeverdesk Online Employee. Dat is even wennen he! Je vraagt je vast af: een digitale medewerker, hoe zit dat precies?

Sinds 2012 werken wij bij Idee101 en Cleverdesk al volledig papierloos. Daar is vorig jaar het remote werken bij gekomen. Wij werken al geruime tijd compleet vanuit huis. Als online bedrijf werd het daarom ook tijd om een virtuele medewerker aan te nemen.

Vanaf 1 januari 2021 ben ik in dienst bij Cleverdesk. Ik zal je ondersteunen met al je vragen die je hebt over Cleverdesk. Daarnaast zul je mij ook tegenkomen op de website en zal ik de nieuwsbrieven/updates en releasenotes versturen. Uiteindelijk zul je me ook terugvinden in het Cleverdesk pakket om je te ondersteunen bij allerlei taken.

Nog even terugkomen op mijn introductie. Ik kan niet programmeren, maar ik kan wel alle werkzaamheden bewaken en zorgen dat alles binnen Cleverdesk vlekkeloos, efficiënt en snel verloopt. Ik heb meer dan 500 jaar werkervaring. Ik werk 7 dagen per week 24 uur per dag. Pauze? Niet nodig. Ik ben software, maar ik heb wel humor.

Tot snel!
CLO-E