Zuidema en OSN een LekkerBakkie koffie

Wij zetten graag onze klant in het zonnetje. Want zonder klanten bestaat Cleverdesk natuurlijk niet. Daarom vinden wij het belangrijk om onze klanten op een leuke manier te bedanken voor hun vertrouwen en samenwerking. In samenwerking met LekkerBakkie uit Groningen hebben wij Zuidema en Office Service Nederland verrast met lekkere verse koffie en gebakjes.

Zuidema Groep is een prachtig familiebedrijf met diverse onderdelen actief in de GWW en recycling. Onlangs kozen ze voor Cleverdesk om medewerkers vanuit het veld projectgegevens terug te laten koppelen naar hun administratie. Zonder het gebruik van papier en omslachtig overtyp-werk.

Ook zijn wij bij Office Service Nederland geweest. Sinds 1998 is Office Service Nederland gespecialiseerd in montage van kantoor-, school-, zorg- en horecameubilair van verschillende Nederlandse en
buitenlandse fabrikanten. Het bedrijf is gevestigd in Hoogeveen op bedrijventerrein de Wieken, maar werkt landelijk en internationaal.

De koffie werd verzorgd door LekkerBakkie. LekkerBakkie is ontstaan door de liefde voor twee producten met elkaar te combineren. Enerzijds de voorliefde voor kwalitatief goede maar bovenal lekkere Koffie en de passie voor klassieke auto’s/ voertuigen. Deze combinatie maakt van LekkerBakkie een unieke belevenis op het gebied van koffie schenken, en als foodtruck in Groningen. www.lekker-bakkie.nl

klanten-koffie

Ook klant worden? Neem dan contact met ons op, we gaan graag met je in gesprek!