Over ons - Cleverdesk slimme operationele software
0592 - 855 995

Op naar een gezamelijke toekomst

CLEVERDESK IS IN EIGEN HUIS ONTWIKKELD DOOR IDEE101

Gratis uitproberen

Wij zijn Idee101 B.V. uit Assen; de makers van Cleverdesk

Cleverdesk is een operationeel softwarepakket voor bedrijven die met mensen en materieel werken. Bij Idee101 helpen wij bedrijven om bedrijfsprocessen te stroomlijnen, zodat er slimmer gewerkt kan worden. Waarom? Slimme oplossingen maken het leven van jou en jouw klanten gemakkelijker!

Lees verder

De klant staat centraal

Bij Idee101 en ons product Cleverdesk staat de klant echt centraal. En hierbij bedoelen wij niet alleen de directeur van het bedrijf, maar met name de eindgebruikers. Zo kijken we regelmatig mee met onze gebruikers. Op deze manier komen we erachter wat de klant precies wil, maar ook hoe de eindgebruiker, de medewerker in het veld, tegen de zaken aankijkt. Met deze inzichten blijven wij Cleverdesk constant doorontwikkelen.

Papierloze visie; het Idee101 bos

Wij zijn gek op digitaliseren, innoveren en het milieu. Dit heeft zich in 2012 geuit in een papierloos kantoor. Deze visie wilden wij nog meer tot uiting te laten komen. Zo kwamen wij op het idee om een eigen bos te creëren. In 2018 was het zover; het Idee101 bos. Hoe gaaf is dat! In het Arboretum in Assen hebben wij 750m2 bos geadopteerd. Voor elke nieuwe Cleverdesk klant planten wij een Japanse Ginkgo boom in dit bos.

Kom gerust eens een kijkje bij ons nemen

Gratis uitproberen

We love techniek en innovatie

Bij Cleverdesk en Idee101 staan wij nooit stil. Zoals gezegd; wij zijn gek op innoveren en digitaliseren! Ook voor Cleverdesk hebben wij nog genoeg wensen voor de toekomst.

Waar wij naartoe willen is dat jij over een aantal jaar niets meer hoeven in te vullen. Dat aan de hand van jouw gedrag de telefoon al weet op welke locatie jij hebt gewerkt, hoe lang jij hebt gewerkt en achter welke machine jij hebt gezeten.’ Toekomstmuziek? Misschien. Haalbaar? Absoluut.

Cleverdesk wordt intensief gebruikt door onze klanten

  • 10.000+ gebruikers
  • 80k+ projecten
  • 750k+ uurbriefjes
  • 500k+ bedrijfsmiddelen
  • 850k+ keuringen

Wat maakt ons uniek

Wij noemden het al even; ons Idee101 DNA. Dit resulteert zich in de volgende kernwaarden:

Betrouwbaarheid | Cleverdesk Betrouwbaarheid
Wij doen altijd wat we zeggen, afspraak is afspraak. En als het niet lukt om ons woord na te komen dan hoor jij dat tijdig.

Flexibiliteit | Cleverdesk Flexibiliteit
Wij proberen altijd met het gezamenlijke doel voor ogen met jou mee te bewegen, zowel intern als extern.

Betrokkenheid | Cleverdesk Betrokkenheid
Wij zijn enorm betrokken in ons werk. Wij kennen onze klanten persoonlijk, handelen proactief en hebben altijd één probleem verantwoordelijke.

Leren en Ontwikkelen | CleverdeskOntwikkelen & leren
Door onszelf voortdurend te ontwikkelen zoeken wij altijd naar manieren onszelf te verbeteren. Hierdoor hebben wij een innovatieve mindset.

Authenticiteit | CleverdeskAuthenticiteit

What you see is what you get. Een platte organisatie, zonder opsmuk of gekke termen. Wij zijn wie zijn, en zo gaan wij ook met onze klanten om.

We maken graag kennis met je

Plan een afspraak

Klantenservice