Over ons - Cleverdesk slimme operationele software
Vragen? Bel: 0592 - 855 995 of neem contact op

Over ons

Wij zijn Idee101; het bedrijf achter Cleverdesk. Cleverdesk is een operationeel softwarepakket voor bedrijven die met mensen en materieel werken. Bij Idee101 helpen wij bedrijven om bedrijfsprocessen te stroomlijnen, zodat er slimmer gewerkt kan worden. Waarom? Slimme oplossingen maken het leven van jou en jouw klanten gemakkelijker! 

Ons verhaal | Cleverdesk

Krachtig, flexibel en online

Cleverdesk is gebouwd op krachtige Microsoft technologie op een unieke wijze, waarin wij performance combineren met flexibiliteit. Cleverdesk werkt online op jouw telefoon, tablet, laptop en pc. Mensen zijn immers steeds minder gebonden aan een werkplek, vooral operationele medewerkers. Wij zorgen ervoor dat jouw medewerkers overal en altijd slim en efficiënt kunnen werken. 

Cleverdesk maakt jouw werk leuker, makkelijker en veiliger

In Cleverdesk bieden wij oneindig veel nuttige functies om jouw werk makkelijker en leuker te maken. Veel bedrijven werken nog met stapels papier en excel bestanden. Papieren urenbriefjes, planningen en werkbonnen; het kan de administratie dagelijks een hoop kopzorgen geven. Dat kan beter! Met Cleverdesk brengen wij al deze zaken samen om het werk leuker en makkelijker te maken. Bij Idee101 streven wij ernaar om acht uur werk in acht minuten te laten gebeuren. 

Van MMSolutions naar Idee101 en Cleverdesk

Ons verhaal begon in 2007 als MMSolutions. Vanuit onze zolderkamer en de achtertuin werkten wij toen onder andere aan websites en deden wij E-Commerce. In 2013 gingen wij over naar Idee101 en kwamen wij achter waar wij echt goed in zijn: online software bouwen. Dit zorgde voor mooie projecten, waarbij wij uiteindelijk de inspiratie kregen voor het product Cleverdesk. Daar moesten wij natuurlijk wat mee doen! In 2017 werd dit werkelijkheid en introduceerden wij Cleverdesk in de markt. 

De klant staat centraal

Bij Idee101 en ons product Cleverdesk staat de klant echt centraal. En hierbij bedoelen wij niet alleen de directeur van het bedrijf, maar met name de eindgebruikers. Zo hebben we zelfs dagen meegedraaid met onze gebruikers. Zo komen we erachter wat de klant precies wil, maar ook hoe de eindgebruiker, de medewerker in het veld, tegen de zaken aankijkt. Met deze inzichten blijven wij Cleverdesk constant doorontwikkelen!

Papierloze visie; het Idee101 bos

Wij zijn gek op digitaliseren, innoveren en het milieu. Dit heeft zich in 2012 geuit in een papierloos kantoor. Deze visie wilden wij nog meer tot uiting te laten komen. Zo kwamen wij op het idee om een eigen bos te creëren. In 2018 was het zover; het Idee101 bos. Hoe gaaf is dat! In het arboretum in Assen hebben wij 750m2 bos geadopteerd. Voor elke nieuwe Cleverdesk klant planten wij een Japanse Ginkgo boom in dit bos. 

Toekomstvisie

Bij Cleverdesk en Idee101 staan wij nooit stil. Zoals gezegd; wij zijn gek op innoveren en digitaliseren! Ook voor Cleverdesk hebben wij nog genoeg wensen voor de toekomst. Waar wij naartoe willen is dat gebruikers over een aantal jaar niets meer hoeven in te vullen. Dat aan de hand van jouw gedrag de telefoon al weet op welke locatie jij hebt gewerkt, hoe lang jij hebt gewerkt en achter welke machine jij hebt gezeten.’ Toekomstmuziek? Misschien. Haalbaar? Absoluut. 

Onze mensen maken het verschil

Bij Idee101 werken wij met een fantastisch team van vakidioten. Onze mensen hebben het Idee101 DNA. Wat dat zegt? Onze mensen jagen innovatie aan, zijn communicatief sterk en ambitieus. Wij doen geen concessies op het gebied van kwaliteit en durven tegengas te geven wanneer het beter kan. Oftewel, wij werken met dé mensen die alles op alles zetten om onze klanten en Cleverdesk verder te brengen. Nieuwsgierig naar ons team? Bekijk onze video en maak kennis met een deel van het Idee101 team.

Het Idee101 DNA

Wij noemden het al even; ons Idee101 DNA. Dit resulteert zich in de volgende kernwaarden:

Betrouwbaarheid | Cleverdesk Betrouwbaarheid
Wij doen altijd wat we zeggen, afspraak is afspraak. En als het niet lukt om ons woord na te komen dan hoor jij dat tijdig.

Flexibiliteit | Cleverdesk Flexibiliteit
Wij proberen altijd met het gezamenlijke doel voor ogen met jou mee te bewegen, zowel intern als extern.

Betrokkenheid | Cleverdesk Betrokkenheid
Wij zijn enorm betrokken in ons werk. Wij kennen onze klanten persoonlijk, handelen proactief en hebben altijd één probleem verantwoordelijke.

Leren en Ontwikkelen | CleverdeskOntwikkelen & leren
Door onszelf voortdurend te ontwikkelen zoeken wij altijd naar manieren onszelf te verbeteren. Hierdoor hebben wij een innovatieve mindset.

Authenticiteit | CleverdeskAuthenticiteit

What you see is what you get. Een platte organisatie, zonder opsmuk of gekke termen. Wij zijn wie zijn, en zo gaan wij ook met onze klanten om.

Wil jij ook slimmer en efficiënter werken?

Maak dan gebruik van onze expertise van Idee101 en de voordelen van Cleverdesk en kom in contact.

 

Cleverdesk wordt intensief gebruikt door onze klanten

Klantenservice