Ons verhaal - Cleverdesk slimme operationele software
Vragen? Bel: 0592 - 855 995 of neem contact op

Ons verhaal

Cleverdesk is in eigen huis ontwikkeld door Idee101

In 2010 kreeg Idee101 vanuit twee verschillende GWW bedrijven exact dezelfde vraag: kunnen jullie ons helpen de urenregistratie makkelijker te maken. Wij, als Idee101 geloven erin dat software ervoor moet zorgen dat werk makkelijker en leuker wordt, dus we zeiden volmondig ja. We bouwden een online tool waarmee uitvoerende bedrijven via een webportal hun medewerkers de mogelijkheid bieden om eenvoudig uren te boeken. Dit boeken bestaat uit mensen, bedrijfsmiddelen en materiaal geboekt op projecten. Dit pakket moest eenvoudig koppelbaar zijn aan bestaande pakketten zoals, BouwInfoSys, 4ps en Metacom, maar ook aan financiële pakketten zoals Exact, Afas, Unit4Coda en Visma.

In 2013 is gestart met de vernieuwing van het pakket in MVC van Microsoft.  Op dat moment is niet alleen het uren-onderdeel onder de loep genomen, maar ook planning en projecten. De structuur is compleet veranderd en het pakket is mobiel vriendelijk gemaakt.

Op dit moment bedienen wij leuke klanten actief in de GWW, Bouw, On- en Offshore en Duurzame Energie. Dit doen we vanuit ons kantoor in Assen.

Kijk ook eens op www.idee101.nl voor meer informatie over het bedrijf achter Cleverdesk.

Cleverdesk wordt intensief gebruikt door onze klanten