Idee101 leest automatisch NEN-certificaten in Cleverdesk uit de Multipat XE

Werk jij met de Multipat XE? Goed nieuws! NEN-certificaten die het certificatenprogramma genereert, koppel je nu automatisch aan het juiste bedrijfsmiddel.

NEN-certificaten nieaf-smitt-multipat-xe-tester

NEN-certificaten automatisch gekoppeld

Wanneer je verplicht bent voor je certificering om alle bedrijfsmiddelen regelmatig te controleren, wil je er natuurlijk zo min mogelijk werk van hebben. Daarom hebben wij gewerkt aan het koppelen van de Multipat XE aan Cleverdesk. Nu hoef je je geen zorgen meer te maken over het opslaan van het juiste rapport bij het juiste bedrijfsmiddel. Cleverdesk neemt je dit uit handen,

Hoe het werkt

Je verwerkt de resultaten van de NEN-keuring en past de certificeringsdatum aan.  Vervolgens wordt een kopie van het certificaat in PDF-formaat geupload. Voorwaarde is wel dat het bedrijfsmiddel bekend is in het systeem. Het bedrijfsmiddel wordt herkend aan de hand van het SKU (wordt ook wel registratienummer genoemd). Zo heb je al je NEN-certificaten op orde.

Op deze manier werken wij bij Idee101 aan Cleverdesk. Zodat jouw werk iedere dag weer een beetje beter, gemakkelijker en leuker wordt.

Maakt jouw organisatie ook gebruik van NEN-keuringen en ben je benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem contact met ons op!

Met Cleverdesk werken wij elke dag aan het leuker en gemakkelijker maken van jouw werk. Onze software vermindert het aantal taken en versnelt onderlinge communicatie. Hierdoor bereik je meer met minder middelen in minder tijd.