Nieuw gezicht: Erik Kopinga

Even voorstellen: Mijn naam is Erik Kopinga en ben onlangs begonnen als Business Consultant bij Idee101. In mijn werkzaamheden richt ik mij voornamelijk op het implementeren van Cleverdesk bij nieuwe accounts. In de rol van consultant voel ik me als een vis in het water. Ik heb veel ervaring opgedaan met klanttrajecten en het leukte is om een schakel te zijn die zorgdraagt voor een soepel verloop van het project.

Voor ik hier begon heb ik 20 jaar gewerkt voor een groot telecombedrijf waar ik veel kennis en ervaring heb opgedaan. Ik wou graag wat anders gaan doen, bij voorkeur werken binnen een ietwat kleinere organisatie. Idee101 is dat en dat merk je, iedereen werkt voor en met elkaar en er heerst een fijne werksfeer.

Erik Kopinga nieuw bij CleverdeskIk ben 49 jaar en woon samen in de binnenstad van Groningen. Ik ben van de gezelligheid en ben een levensgenieter. We plannen graag avondjes met vrienden, gezellig koken of lekker uit eten met een goed glas wijn komt geregeld voor. Zelf hou ik me graag bezig met fotografie en tekenen. Aangezien ik vrij druk ben van mezelf is deze hobby een goede tegenhanger voor me. Naast het doen van veel buitenactiviteiten binchen we ook graag op Netflix, en kijk ik graag naar voetbal en F1.