Onderhoudsbedrijven - Cleverdesk slimme operationele software
0592 - 855 995

Onderhoudsbedrijven

Maak een start met een digitale online onderhoudsstrategie

Gratis uitproberen

Wij helpen bedrijven met een eigen onderhoudsafdeling om hun proces te digitaliseren en optimaliseren

Is er vaak equipment zoek of niet gekeurd op het moment dat het nodig is voor een project? Heb je geen inzicht in de onderhoudsgeschiedenis? Heb je tijdens je onderhoudsbeurten niet de juiste spare-parts binnen handbereik? Zijn tags vaak slecht leesbaar en zou je weleens met RFID of Barcode willen werken?

Lees snel verder en zie hoe Cleverdesk de problemen in jouw sector op weet te lossen.

Lees verder

Vanaf nu equipment beschikbaar, traceerbaar en gecertificeerd

Onze onderhoudssoftware is ontwikkeld in samenwerking met
service- en onderhoudsbedrijven. Door onze kennis van software te combineren met de vakkennis van jouw collega’s uit de branche, maakt Cleverdesk gebruik van de modernste technieken met maximale aandacht voor gebruiksvriendelijkheid. En dat biedt jou vele voordelen. Zo kun o.a. je voor ieder nieuw project automatisch een overzicht genereren van de benodigde en beschikbare materialen.

Lees hier wat we deden voor Wagenborg Foxdrill.

Met werkorders heb je een actuele doorzoekbare onderhoudshistorie

Cleverdesk geeft je een duidelijk overzicht van de aanwezige bedrijfsmiddelen en de actuele storingen en keuringen. Online, dus je hebt altijd en overal de mogelijkheid om gegevens in te zien en aan te passen. Door te werken met correctieve, preventieve of conditionele werkorders kun je gemakkelijk onderhoud uitvoeren. Iedere monteur vult netjes in wat hij heeft gedaan en hoeveel tijd dit heeft gekost. Hierdoor bouw je een archief op wat super snel te doorzoeken is bij de volgende beurt.

Lees hier wat we deden voor de technische dienst van Wagenborg Stevedoring.

Je onderhoudsafdeling stroomlijnen? Start met een demo van Cleverdesk!

Gratis uitproberen

Met de juiste informatie je onderhoudsbeurt uitvoeren

Wanneer je in Cleverdesk een werkorder gaat uitvoeren heb je allerlei informatie direct via een tablet, laptop, pc of telefoon bij de hand. Je ziet niet alleen de algemene bedrijfsmiddel informatie en de bijbehorende documentatie (onderhoudsboeken, instructies, etc), maar ook zie je de onderhoudshistorie en alle zaken die je moet weten voor het uitvoeren van een onderhoudsbeurt. Dus bijvoorbeeld welke olie heb ik nodig of welke spare-parts.

Lees ook: https://cleverdesk.nl/5-quickwins-digitale-werkplaats/

 

Cleverdesk wordt intensief gebruikt door onze klanten

  • 10.000+ gebruikers
  • 80k+ projecten
  • 750k+ uurbriefjes
  • 500k+ bedrijfsmiddelen
  • 850k+ keuringen

Materieel voorzien van barcodes, QR of RFID maken je werk makkelijker!

Wil je in het magazijn of op de werkplaats werken met scanners? Cleverdesk is er klaar voor! De scanner app maakt het mogelijk om met coderingen te gaan werken voor bedrijfsmiddelen en voorraadartikelen. Zo houd je jouw equipment en voorraadartikelen nog slimmer en sneller bij. Onze software is geschikt voor barcodes, QR-codes en RFID-technologie (UHF).

Op dit moment kun je in Cleverdesk al: lokaliseren vanaf een scanner, orderpicken vanaf een scanner (laadlijsten), keuren vanaf een scanner, bedrijfsmiddelen en voorraadartikelen taggen, bedrijfsmiddelen en voorraadartikelen clusteren voor een project.

Ben je benieuwd hoe dit in de praktijk werkt? Een aantal van onze klanten staan open voor bedrijfsbezoeken, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Aan de slag met je materieel? Neem contact met ons op voor een gratis demo.

Plan een afspraak

Klantenservice