Oosterhof Holman kiest voor Cleverdesk

Koninklijke Oosterhof Holman heeft besloten om te gaan werken met Cleverdesk. Wij vertellen jou waarom deze specialist in infrastructurele projecten gekozen heeft voor Cleverdesk. 

Oosterhof Holman | Cleverdesk

Wie is Oosterhof Holman?

Oosterhof Holman is dé partner in de grond-, weg- en waterbouw en de milieutechniek. Ze blinken uit in hun totaaloplossingen van infrastructurele vraagstukken. Hierbij hebben zij de focus op innovatie, specialismen, duurzaamheid en kennisdeling. Met een integrale aanpak met eigen mensen en materiaal ontzorgen ze hun klanten voor een maximaal resultaat. 

Waarom Cleverdesk?

Oosterhof Holman heeft voor Cleverdesk gekozen om het operationele deel van de organisatie te digitaliseren. Momenteel wordt er te veel op papier gewerkt. Daarnaast gaat de communicatie van kantoor naar het veld vooral via WhatsApp, de mail en telefoon. 

Op deze manier zijn projecten lastig te overzien en is het verzamelen van informatie niet eenvoudig. Met Cleverdesk kunnen zij straks geïntegreerd werken van opdracht tot facturatie. Zij werken met Metacom van van Meijel voor de administratie en boekhouding.

Daarnaast gaan zij in samenwerking met ons (Idee101) een nieuwe module ontwikkelen om Quality, Health, Safety and Environment (QHSE) te ondersteunen. 

Wij kijken uit naar dit mooie project! Wil jij meer weten over de mogelijkheden van Cleverdesk en Idee101? Wij vertellen jou graag meer!