Promotiedagen voor Idee101

Dinsdag 8 en woensdag 9 november was Idee101 te zien op de Promotiedagen 2016 in Martiniplaza.

Foto van de beursstrand van Cleverdesk op de Promotiedagen in Groningen

Deze twee dagen hebben wij met onze demo van Cleverdesk op de Promotiedagen in Groningen gestaan. Aan de hand van een grote ‘101’ en een TV-scherm waren wij te vinden op de stand van de gemeente Assen.

Hopelijk ben jij dinsdag of woensdag bij ons langs gekomen om even kort kennis te maken met onze medewerkers en ons product. Heb je ons gemist? Geen probleem! Hier geven we met sfeerbeelden een kleine impressie  van de Promotiedagen en onze stand.

Slideshare

Positieve feedback

Tijdens de Promotiedagen hebben we ontzettend leuke gesprekken gevoerd met interessante en ondernemende bezoekers. Onze standaard software werd erg goed ontvangen. En wij kregen weer nieuwe inspiratie voor allerlei verbeteringen. Maar daarvoor moet je onze berichten in de gaten houden. Misschien komen die tijdens de volgende update erbij!

Al met al waren dit twee dagen die duidelijk de moeite waard waren. Contact met klanten buiten hun eigen kantoor is altijd de moeite waard. Wil je graag weten wat je had kunnen leren over onze software en andere projecten? Ben je benieuwd naar Cleverdesk? Klik dan hier om contact op te nemen.

Geïnteresseerd in het maatwerk dat wij bieden? Neem contact op: 0592 855 995