Op zoek naar hét online ERP platform? Bekijk onze tarieven - Cleverdesk
0592 - 855 995

Tarieven

Demo inplannen | CleverdeskBen je op zoek naar hét online ERP platform? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze software is al in te zetten vanaf 2 personen. Daarnaast is Cleverdesk beschikbaar in 3 edities (light, pro en platform). Wil je Cleverdesk gratis uitproberen, een gerichte prijs of een offerte ontvangen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

 

 • Light

  Start vandaag met digitaal werken!

  € 350 /maand

  inclusief 10 gebruikers

  Functies

  Gratis uitproberen

 • Pro

  All-in pakket voor jouw hele operatie!

  € 475 /maand

  inclusief 20 gebruikers

  € 125,00 / extra 10 gebrs/maand

  Functies

  • Alles van Light, Plus:
  • Uren accordeer flow
  • Projectplanning
  • Inkoop
  • QHSE (KAM)
  • Mogelijkheid tot CAO-Macro
  • Onbeperkt aantal administraties
  • Maatwerk koppelingen

  Demo aanvragen

 • Platform

  Gekoppeld aan jouw ERP-pakket

  Prijs op aanvraag

  voor bedrijven met bestaande ERP-oplossingen

   

  Functies

  • Alles van Pro, Plus:
  • Maatwerk mogelijkheden
  • Geavanceerde koppelingen
  • White-labeling
  • IOT intergraties

  Demo aanvragen

 

digitaal

 

 

Cleverdesk is altijd inclusief (exporteerbare) rapportages, import- en exportmogelijkheden en werkt op ieder online device.

 

Veelgestelde vragen?

Ik wil een koppeling op maat laten bouwen, kan dat?

Het development team van Idee101, het bedrijf achter Cleverdesk, is erg goed in het bouwen van maatwerk oplossingen, die gekoppeld worden aan Cleverdesk. Met bijna alle bekende ERP- of financiele aanbieders hebben we ondertussen ervaring of partnerships.

Lees hier meer over onze koppelingen.

Ik heb een boekhoudpakket, werkt dit samen met Cleverdesk

Cleverdesk is veel gevallen te koppelen aan de meest voorkomende boekhoudpakketten, zoals Snelstart of Exact Online. Dit kan vaak met zelf inlezen en uitlezen van bestanden. We kijken altijd even naar jou specifieke situatie.

Kan ik Cleverdesk Pro ervaren of uitproberen?

Er zijn diverse mogelijkheden om Cleverdesk te ervaren, van een ons YouTube kanaal, tot een demo op locatie. Het liefst starten wij door een online demo in te plannen. We kunnen dan laagdrempelig kennismaken en kijken of Cleverdesk vanuit een eerste indruk een match is voor jouw vraagstuk.

We horen graag jouw situatie om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Hoe werkt Cleverdesk met tijdelijke krachten? (Bv seizoensgebonden)

Je kunt je licentie van Cleverdesk tijdelijk uitbreiden met een seizoensbundel. Je kunt hiermee je gebruikerscapaciteit voor een bepaald aantal maanden uitbreiden.

Hoe veilig zijn mijn gegevens?

Wanneer je Cleverdesk door ons laat hosten via ons Premium Hosting Plan worden jouw gegevens professioneel beveiligd. Wanneer Cleverdesk on-premise is geïnstalleerd, ligt de verantwoordelijkheid voor de beveiliging van de gegevens bij de klant. Uiteraard is onze software te allen tijde voorzien van de laatste trends op het gebied van gegevensbescherming.

Hoe wordt een uitbreiding van het aantal gebruikers gefactureerd?

Zodra jij aanvullende gebruikerslicenties aanvraagt, ontsluiten wij dit in jouw installatie. Vervolgens wordt de factuur opgesteld volgens jouw specifieke situatie. Daarbij wordt de resterende looptijd meegenomen in de berekening.

Je ontvangt deze factuur conform onze reguliere voorwaarden met een betaaltermijn van 14 dagen.

 

Kan ik Cleverdesk overal gebruiken?

Ja. Cleverdesk is een online applicatie. Dat betekent dat elke gebruiker via elk device toegang kan krijgen tot Cleverdesk. Zolang dit device toegang heeft tot internet. Dankzij de CleverApp kun je op ieder apparaat ook mobiel werken.

 

 

Hoe werkt 14 dagen uitproberen?

Je kunt Cleverdesk Light 14 dagen gratis uitproberen. Je krijgt per e-mail na je aanvraag direct een login op onze demo-omgeving. Je kunt in deze omgeving alle modules uitproberen. Bedenk wel dat dit publieke data is, en dat je dus geen echte gegevens gebruikt om te testen. In deze periode zal een collega contact met je opnemen per telefoon om te kijken hoe het gaat. Na 14 dagen zullen we wederom contact met je opnemen om te kijken wat je van de proefperiode vond en of alles duidelijk is.

Wat is de minimale contractduur?

Cleverdesk heeft een minimale contractduur van 12 maanden. Het opzeggen van het contract dient 30 dagen voor afloop van deze periode plaats te vinden.

Ik wil software via onze eigen server hosten. Kan dat ook met Cleverdesk?

Eén van onze unieke specificaties is de on-premise hosting. Dit geldt alleen voor de PRO en PLATFORM editie. Daarmee wordt onze software op jouw eigen server gehost.

Uiteraard is onze premium hosting uitstekend, snel en veilig. Maar je kunt er, bijvoorbeeld vanwege privacy-gevoelige gegevens, voor kiezen om te investeren in je eigen serveromgeving. Ook in dit geval kan je met Cleverdesk aan de gang.

Hoe verloopt de facturatie?

De licenties voor Cleverdesk worden OF maandelijks OF jaarlijks gefactureerd bij aanvang van het contract. Wij hanteren daarvoor een betalingstermijn van 14 kalenderdagen.

Wij hebben een aantal externe medewerkers. Kunnen we in Cleverdesk hier flexibel mee omgaan?

Gebruikerslicenties zijn niet verbonden aan medewerkers. Als een uitzendkracht of ZZP-er niet langer voor je werkt, kan de licentie voor een andere medewerker gebruikt worden.

Afhankelijk van jouw behoefte neem je een aantal gebruikerslicenties af voor de contractduur van 12 maanden.
Wanneer je onvoldoende gebruikerslicenties hebt voor deze externe medewerkers, kan je aanvullende licenties aanschaffen. Terugschalen kan alleen na afloop van de contractperiode.

 

Geïnteresseerd in Cleverdesk?

Wil je graag meer zien van Cleverdesk? Of een gerichte prijs of offerte ontvangen?
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Demo aanvragen

Wat maakt Cleverdesk uniek?

Standaard software, perfect passend
Weg met papier
en Excel
Mensenen materieel
Krachtig,
flexibel en all-in
Op jouw server of gehost

Standaard software, perfect aangesloten op jouw specifieke situatie

Ben je al jaren op zoek naar goed werkende planning? Wij van Idee101 realiseren dat voor jouw organisatie met Cleverdesk. Ons standaardpakket biedt inzicht in de werkprocessen en geeft jou de controle over de operatie. Idee101 (de makers) kunnen vaak maatwerk bieden voor koppelingen en apps om zo een perfect op jouw wensen aan te sluiten. Met ons systeem heb je overal in de wereld jouw digitale kantoor bij de hand. Ons ERP-systeem is een standaardpakket voor project-gestuurde organisaties.

Weg met papier en Excel, starten met digitalisering

Werken jullie nog steeds op papier? Wordt er veel in Excel gewerkt? Start vandaag nog met jouw nieuwe digitale mindset. Als je als bedrijf mee wilt komen met je concurrentie wordt het tijd om slimmer, sneller en veiliger te gaan werken. Begin vandaag jouw eerste stap richting digitalisering met Cleverdesk. Werk je al met bepaalde software maar een deel van jouw bedrijf nog niet? Cleverdesk kan perfect worden gekoppeld aan jouw bestaande situatie.

Gemaakt voor en door projectenbedrijven met mensen en materieel

Werk jij met mensen, materieel (of bedrijfsmiddelen) en materiaal aan indrukwekkende projecten? In Cleverdesk is een uitgebreide onderhouds- en certificeringsmodule aanwezig, zodat jouw materieel ook altijd voldoet aan de inspectie- en keuringseisen. Hierdoor werk je veilig en functioneert je equipment altijd op het hoogste niveau. Ook is een Android-app beschikbaar voor de in- en uitgifte van materieel met barcodes of RFID. Via de zelfsturende werkplaats krijgen onderhoudsmonteurs automatisch werkorders als het materieel periodiek onderhoud nodig heeft en hebben zij volledig digitaal inzicht in de onderhoudshistorie.

Krachtig, flexibel en all-in

Cleverdesk is gebouwd op krachtige Microsoft technologie op een unieke wijze, waarin je performance combineert met flexibiliteit. Zo kan er per klant van taal, database of apparaat worden afgeweken. Cleverdesk werkt online, het beste in een moderne browser, op telefoon, tablet, laptop en pc. Als je Cleverdesk gaat gebruiken dan krijg je geen losse modules maar een compleet pakket, waarmee je jouw hele proces kunt faciliteren.

Door on premise installatie veiligheid en privacy voorop

Omdat veel van onze klanten een eigen server-omgeving hebben en veiligheid en privacy voorop hebben staan, kiezen ze vaak voor een installatie On Premise. De meeste SAAS-aanbieders bieden dit niet aan. Cleverdesk wel. Hierdoor bepaal je zelf hoe snel, schaalbaar en veilig de applicatie is.

Klantenservice