Cleverdesk past bij iedere bedrijfsgrootte - Cleverdesk slimme operationele software
Vragen? Bel: 0592 - 855 995 of neem contact op

Cleverdesk past bij iedere bedrijfsgrootte

Cleverdesk is een hybride ERP-systeem dat je kunt inzetten als compleet pakket of als aanvulling op bestaande software. Wij willen de kracht van Cleverdesk zo volledig mogelijk benutten en daarmee zo dicht mogelijk bij jouw processen komen.

Cleverdesk is geschikt vanaf 10 tot 500 gebruikers

De licentie is per staffel van 10 gebruikers met een minimum van 10 gebruikers.

Aantal gebruikers Per gebruiker/per maand
bij jaarlijkse betaling
10 € 35,00
20 € 23,75
30 € 20,00
50 € 14,50
> 50 Prijs op aanvraag

 

digitaal

Cleverdesk werkt volgens een all-in abonnement, met voor iedereen alle functionaliteiten (uiteraard uit te schakelen per gebruiker), waarbij je kiest voor een aantal gebruikersplaatsen.

Demo aanvragen

Wat is inclusief bij Cleverdesk?

  • Toegang tot Cleverdesk voor deze gebruikers voor alle modules en functionaliteiten
  • Inclusief premium, veilige en snelle hosting
  • Hosting on premise (op eigen server) mogelijk!
  • Systeem met eigen domein, logo en kleurpallet van jouw organisatie
  • Inclusief onderhoud, vriendelijke  en snelle support en updates

 

Veelgestelde vragen?

Ik heb een bedrijf met seizoensgebonden arbeid. Hoe gaat Cleverdesk hiermee om?

Je kunt je licentie van Cleverdesk tijdelijk uitbreiden met een seizoensbundel. Je kunt hiermee je gebruikerscapaciteit voor een bepaald aantal maanden uitbreiden.

Hoe gebruiken onze buitendienstmedewerkers Cleverdesk?

Cleverdesk is gebouwd als responsive web applicatie. Dat betekent dat jouw medewerkers, wanneer zij bij Cleverdesk inloggen op hun eigen mobiele telefoon, zij de juiste versie zien. Hierin kunnen zij  onder meer de werkbonnen inzien en bewerken die voor hen van toepassing zijn. Wanneer de werkbon is afgerond, kunnen zij de bon laten ondertekenen door de opdrachtgever. Vervolgens kunnen zij hun gewerkte uren boeken op het project of de werkbon.

Hoe veilig zijn mijn gegevens?

Wanneer je Cleverdesk door ons laat hosten via ons Premium Hosting Plan worden jouw gegevens professioneel beveiligd. Wanneer Cleverdesk on-premise is geïnstalleerd, ligt de verantwoordelijkheid voor de beveiliging van de gegevens bij de klant. Uiteraard is onze software te allen tijde voorzien van de laatste trends op het gebied van gegevensbescherming.

Hoe wordt een uitbreiding van het aantal gebruikers gefactureerd?

Zodra jij aanvullende gebruikerslicenties aanvraagt, ontsluiten wij dit in jouw installatie. Vervolgens wordt de factuur opgesteld volgens jouw specifieke situatie. Daarbij wordt de resterende looptijd meegenomen in de berekening.
Je ontvangt deze factuur conform onze reguliere voorwaarden met een betaaltermijn van 14 dagen.

 

Kan ik Cleverdesk overal gebruiken?

Ja. Cleverdesk is een online applicatie. Dat betekent dat elke gebruiker via elk device toegang kan krijgen tot Cleverdesk. Zolang dit device toegang heeft tot internet.

 

 

Kan ik Cleverdesk voor een bepaalde periode uitproberen?

Cleverdesk is een uitgebreid systeem dat alle complexe operationele onderdelen van jouw organisatie optimaal organiseert. Dat betekent , dat het inrichten van jouw unieke omgeving de nodige aanpassingen vraagt. Daarmee is het te complex om zonder goede voorbereiding of begeleiding adequaat te beoordelen.

Wel kun je Cleverdesk op diverse manieren uitproberen en zien, laat ons gerust weten wat jouw voorkeur heeft.

Wat is de minimale contractduur?

Cleverdesk heeft een minimale contractduur van 12 maanden. Het opzeggen van het contract dient 30 dagen voor afloop van deze periode plaats te vinden.

Ik wil software via onze eigen server hosten. Kan dat ook met Cleverdesk?

Eén van onze unieke specificaties is de on-premise hosting. Daarmee wordt onze software op jouw eigen server gehost. Uiteraard is onze premium hosting uitstekend, snel en veilig. Maar je kunt er, bijvoorbeeld vanwege privacy-gevoelige gegevens, voor kiezen om te investeren in je eigen serveromgeving. Ook in dit geval kan je met Cleverdesk aan de gang.

Hoe verloopt de facturatie?

De licenties voor Cleverdesk worden jaarlijks gefactureerd bij aanvang van het contract. Wij hanteren daarvoor een betalingstermijn van 14 kalenderdagen.

Wij hebben een aantal externe medewerkers. Kunnen we in Cleverdesk hier flexibel mee omgaan?

Gebruikerslicenties zijn niet verbonden aan medewerkers. Als een uitzendkracht of ZZP-er niet langer voor je werkt, kan de licentie voor een andere medewerker gebruikt worden.

Afhankelijk van jouw behoefte neem je een aantal gebruikerslicenties af voor de contractduur van 12 maanden.
Wanneer je onvoldoende gebruikerslicenties hebt voor deze externe medewerkers, kan je aanvullende licenties aanschaffen. Terugschalen kan alleen na afloop van de contractperiode.

 

Geïnteresseerd in Cleverdesk?

Wil je graag meer zien van Cleverdesk? Of een gerichte prijs of offerte ontvangen?
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Demo aanvragen

Wat maakt Cleverdesk uniek?

Standaard software, perfect passend
Weg met papier
en Excel
Mensenen materieel
Krachtig,
flexibel en all-in
Op jouw server of gehost

Standaard software, perfect aangesloten op jouw specifieke situatie

Ben je al jaren op zoek naar goed werkende planning? Wij van Idee101 realiseren dat voor jouw organisatie met Cleverdesk. Ons standaardpakket biedt inzicht in de werkprocessen en geeft jou de controle over de operatie. Idee101 (de makers) kunnen vaak maatwerk bieden voor koppelingen en apps om zo een perfect op jouw wensen aan te sluiten. Met ons systeem heb je overal in de wereld jouw digitale kantoor bij de hand. Ons ERP-systeem is een standaardpakket voor project-gestuurde organisaties.

Weg met papier en Excel, starten met digitalisering

Werken jullie nog steeds op papier? Wordt er veel in Excel gewerkt? Start vandaag nog met jouw nieuwe digitale mindset. Als je als bedrijf mee wilt komen met je concurrentie wordt het tijd om slimmer, sneller en veiliger te gaan werken. Begin vandaag jouw eerste stap richting digitalisering met Cleverdesk. Werk je al met bepaalde software maar een deel van jouw bedrijf nog niet? Cleverdesk kan perfect worden gekoppeld aan jouw bestaande situatie.

Gemaakt voor en door projectenbedrijven met mensen en materieel

Werk jij met mensen, materieel (of bedrijfsmiddelen) en materiaal aan indrukwekkende projecten? In Cleverdesk is een uitgebreide onderhouds- en certificeringsmodule aanwezig, zodat jouw materieel ook altijd voldoet aan de inspectie- en keuringseisen. Hierdoor werk je veilig en functioneert je equipment altijd op het hoogste niveau. Ook is een Android-app beschikbaar voor de in- en uitgifte van materieel met barcodes of RFID. Via de zelfsturende werkplaats krijgen onderhoudsmonteurs automatisch werkorders als het materieel periodiek onderhoud nodig heeft en hebben zij volledig digitaal inzicht in de onderhoudshistorie.

Krachtig, flexibel en all-in

Cleverdesk is gebouwd op krachtige Microsoft technologie op een unieke wijze, waarin je performance combineert met flexibiliteit. Zo kan er per klant van taal, database of apparaat worden afgeweken. Cleverdesk werkt online, het beste in een moderne browser, op telefoon, tablet, laptop en pc. Als je Cleverdesk gaat gebruiken dan krijg je geen losse modules maar een compleet pakket, waarmee je jouw hele proces kunt faciliteren.

Door on premise installatie veiligheid en privacy voorop

Omdat veel van onze klanten een eigen server-omgeving hebben en veiligheid en privacy voorop hebben staan, kiezen ze vaak voor een installatie On Premise. De meeste SAAS-aanbieders bieden dit niet aan. Cleverdesk wel. Hierdoor bepaal je zelf hoe snel, schaalbaar en veilig de applicatie is.

Klantenservice