Gemakkelijke online urenregistratie en verwerking - Cleverdesk
0592 - 855 995

Gemakkelijk je online urenregistratie bijhouden en verwerken

Bespaar tijd en geld door papierloos en online je uren te gaan registreren en controleren

Gratis uitproberen

Urenregistratie in zo min mogelijk tijd!

In Cleverdesk houden medewerkers zelf hun uren bij, hierdoor heb je real-time inzicht in de voortgang van projecten en kun je sneller factureren. Daarbij worden er veel minder fouten in de verloning gemaakt. Cleverdesk heeft een uitgebreide rapportagemodule waarmee je alle data in overzichtelijke rapporten gepresenteerd krijgt. Al deze rapporten zijn met één druk op de knop te exporteren naar Excel.

Als je gebruik maakt van de planningsmodule dan worden de uren vooraf ingevuld en kan de medewerker in minder dan 1 minuut zijn weekstaat in te dienen.

Lees verder

Complete integratie met ieder softwarepakket

De grote kracht van onze oplossing is dat Cleverdesk gekoppeld kan worden aan jouw bestaande omgeving. Zo kunnen resources (mensen, materieel, materiaal, projecten) maar ook uursoorten uitgelezen worden uit jouw pakket. Hierdoor is Cleverdesk continu up-to-date met de juiste informatie (actieve projecten, mensen in en uit dienst).

Ook kunnen ingevoerde uren voor de facturatie en verloning teruggeschreven worden in jouw bestaande omgeving. Dit kan geautomatiseerd met webservices (XML), maar ook handmatig met exporteerfuncties naar diverse formaten.

Online tijdsregistratie van mensen, materieel en declaraties indienen

Met Cleverdesk wordt het voor jouw medewerkers eenvoudig om werkzaamheden te registreren, waar zij op dat moment ook zijn. Zo kan er via een mobiele telefoon gemakkelijk een foto worden gemaakt van een bon, om deze vervolgens automatisch aan te bieden bij de accordeerder. Uren of declaraties die worden afgekeurd komen automatisch terug in het overzicht van de medewerker, zodat hij of zij deze kan corrigeren.

Benieuwd hoe gemakkelijk uren accordering kan werken?

Gratis uitproberen

Papierloos werken = meer winst! Makkelijker dan Excel

Uiteindelijk is urenregistratie geen doel op zich. Je wil als bedrijf met minder tijd en fouten meer resultaat boeken. Cleverdesk zorgt daarvoor omdat er diverse koppelingen beschikbaar zijn  met financiële pakketten zoals 4PS, BouwInfoSys, Centric, Exact, Visma, Metacom, Unit4 en meer.

Voor de verloning hebben we de 101Macro. Deze tool maakt het mogelijk om in korte tijd jouw eigen CAO-regels toe te passen op de uurregels. We vertellen je hier graag meer over.

Cleverdesk wordt intensief gebruikt door onze klanten

  • 10.000+ gebruikers
  • 80k+ projecten
  • 750k+ uurbriefjes
  • 500k+ bedrijfsmiddelen
  • 850k+ keuringen

Automatische accordeer workflow

De rollen en rechten in het systeem maken het mogelijk om de ingediende uurregels te controleren en te verbeteren. Het is mogelijk om dit op team/ploeg/project of bedrijfsniveau te doen.

Ook kunnen medewerkers zelf terugzien dat de uurregels zijn afgekeurd en kunnen ze deze opnieuw indienen.

Ben je accordeerder binnen jouw organisatie? Wil je zien hoe makkelijk je uren kunt goedkeuren?

Plan een afspraak

Klantenservice