Verhuur van materieel en transport - Cleverdesk.nl
0592 - 855 995

Verhuur materieel & transport

Complete afhandeling van aanvragen, planning en facturatie materieel

Gratis uitproberen

Eén overzichtelijk systeem voor verhuur van machines zowel intern als extern

Cleverdesk ondersteunt jouw primaire proces vanaf aanvraag voor de inzet van een machine, kraan of verreiker tot en met planning en de facturatie. Vanaf het moment dat jij een aanvraag ontvangt, kun je met Cleverdesk het hele traject afhandelen.

Op deze pagina vind je informatie over:

  • Meer grip op de planning;
  • Werken met korte en lange klussen via werkbonnen;
  • Uren verantwoorden, accorderen, factureren en verlonen;
  • Informatie over koppelingen.
Lees verder

Wil je meer grip op de verhuur van mensen en materieel?

In Cleverdesk is het mogelijk om met een grafische planning mensen (personeelsleden) èn materieel (bedrijfsmiddelen) te plannen. Dus wanneer je projecten hebt of korte klussen dan kun je deze in één overzichtelijk scherm plannen. Ook kun je combinaties maken van mensen en materieel. Bijvoorbeeld door zowel de chauffeur, de verreiker en het transport gezamenlijk in te plannen.

Werkbonnen: de oplossing voor bemande klussen op regiebasis

Heb je te maken met snelle veranderingen? Korte regieklussen? En de inzet van zowel bemande als onbemande inzet van materieel in eigen projecten of voor hoofdaannemers?

De werkbonnen module van Cleverdesk werkt op alle apparaten, dus ook mobiel en geeft je de mogelijkheid om dit proces te versnellen. Op werkbonnen worden ook uren geboekt. Deze kunnen vervolgens op locatie door de klant worden afgetekend op de mobiel. Zo wordt je verhuurproces makkelijk en overzichtelijk.

 

Ook jouw proces en online en gebruiksvriendelijk afhandelen?

Gratis uitproberen

Verhuur regelen van: urenregistratie, facturatie tot complexe tarieven

Wanneer je groot materieel verhuurt, kan het zijn dat de inzet van materieel niet overeen komt met de bestelling of begroting.
Bij een klus waar bijvoorbeeld een 20-tons kraan volstaat, is alleen die van 30-ton beschikbaar. Dan is het belangrijk om binnen je operationele planning en digitale systemen flexibel te kunnen zijn, ook op het gebied van het tarief.

Cleverdesk biedt jou die mogelijkheid. Zodat je de klant volgens afspraak kunt helpen. Voor een VVT-erkend bedrijf is dat natuurlijk ontzettend belangrijk.

Cleverdesk wordt intensief gebruikt door onze klanten

  • 10.000+ gebruikers
  • 80k+ projecten
  • 750k+ uurbriefjes
  • 500k+ bedrijfsmiddelen
  • 850k+ keuringen

Onderhoud, certificeringen van materieel en QHSE

Je wilt veilig werken met beschikbaar en gecertificeerde machines en bedrijfsmiddelen. Cleverdesk kan je hiermee volledig helpen. Van preventief, conditioneel en correctief onderhoud, tot het volledige assetmanagement. Door de grote flexibilteit in keurings- en onderhoudsregimes, kun je je hele ISO-certificering ook faciliteren vanuit Cleverdesk.

Wil je hier meer over lezen? Bekijk dan eens de case van Wagenborg Nedlift.

Op zoek naar het ideale verhuur-pakket dat met je meegroeit?

Plan een afspraak

Klantenservice