Versie 3.3 komt eraan en wij lichten vast een tipje van de sluier!

Cleverdesk wordt iedere dag beter! Wij ontwikkelen elke keer nieuwe features die wij bij tijd en wijle uitrollen onder onze klanten. Uiteraard van tevoren goed getest en naar onze kwalitatieve maatstaven akkoord bevonden. En nu is het alweer bijna tijd voor een nieuwe versie. Onze laatste set verbeteringen, beter bekend als versie 3.3, is bijna klaar!

Versie 3.3: Uren verantwoorden kan nu nog makkelijker!

Het verantwoorden van uren op de desktop onder het menu ‘Persoonlijk’ wordt gewijzigd. Het boeken van een uurregel werkt dan op dezelfde manier als in de mobiele weergave. Uurregels zijn per regel te kopiëren. Je kunt direct de bedrijfsmiddeluren verantwoorden. Voor de urencontrole in het scherm ‘HRM/Uren’ betekent dit dat een enkele uurregel gewijzigd en opgeslagen kan worden. Zodat niet meteen alle uurregels van de hele dag geaccordeerd worden.

versie 3.3

De  nieuwe urenverantwoording in versie 3.3 toont nu een pop-up waar de uren ingevuld kunnen worden. Deze popup is identiek aan de mobiele weergave. Je verantwoordt dus straks ook direct bedrijfsmiddeluren. Deze krijgen dan een identieke boeking.

  • versie 3.3

Nu is het nog even afwachten tot het zover is! Wij doen ons uiterste best om de laatste veranderingen in orde te maken. Zodra dit gebeurt is, hoor je van ons! Mocht je erg nieuwgierig zijn en al eerder meer willen weten, neem dan contact met ons op.