Wagenborg Nedlift kiest voor Cleverdesk met koppeling Metacom!

Afbeelding van zwaar transport van Wagenborg Nedlift

Binnen de Wagenborg groep is Wagenborg Nedlift specialist op het gebied van hijswerk, zwaar transport en montage. Wagenborg Nedlift (hoofdvestiging in Groningen) biedt een totaalpakket van logistieke diensten. Van de verhuur van kranen op uurbasis tot uitvoering van complete fabrieksverhuizingen. Wagenborg Nedlift levert de juiste, meest efficiënte en veiligste transportoplossingen.

Om onderhoud, keuringen, inspecties en dergelijke van de bedrijfsmiddelen altijd paraat te hebben, heeft Wagenborg Nedlift nu gekozen voor het onlinepakket Cleverdesk.

Cleverdesk gaat met de live-koppeling van administratiesysteem Metacom werken. Hierdoor kunnen resources zoals personeelsleden, relaties en bedrijfsmiddelen realtime worden gekoppeld vanuit Metacom met Cleverdesk. In Cleverdesk wordt al het onderhoud en de keuringen geregistreerd. Hierdoor is altijd direct duidelijk welk onderhoud er moet worden uitgevoerd, wat er in het verleden is gebeurd, en of er lopende storingen zijn. De bedrijfsmiddelstatus is dus realtime inzichtelijk.

Door onderhoudsuren en verbruiksartikelen te registreren, zoals bijvoorbeeld filterpakketten en olie, en door deze gegevens terug te koppelen naar financieel pakket Metacom, krijgt Wagenborg Nedlift beter inzicht in het rendement van het materieel.

Neem gerust contact met ons op!

Ben je zelf ook benieuwd naar hoe het koppelen met bestaande software werkt? Lees over CSV, API’s, XML enz. op deze pagina over koppelingen.

Afbeelding van Maarten Overeem
Maarten Overeem

Cleverdesk wordt intensief gebruikt door onze klanten

  • 2.300+ actieve gebruikers
  • 20.000+ afgeronde projecten
  • 180.000+ ingediende uurbriefjes
  • 100.000+ bedrijfsmiddelen
  • 200.000+ uitgevoerde keuringen
Copyright © · Cleverdesk is een softwarepakket van Idee101 B.V.