Wagenborg Nedlift kiest voor Cleverdesk met koppeling Metacom!

Binnen de Wagenborg groep is Wagenborg Nedlift specialist op het gebied van hijswerk, zwaar transport en montage.

Afbeelding van zwaar transport van Wagenborg Nedlift

 Wagenborg Nedlift (hoofdvestiging in Groningen) biedt een totaalpakket van logistieke diensten. Van verhuur van kranen op uurbasis tot uitvoering van complete fabrieksverhuizingen. Wagenborg Nedlift levert de beste en meest veilige transportoplossingen.

Om onderhoud, keuringen, inspecties en dergelijke van de bedrijfsmiddelen altijd paraat te hebben, heeft Wagenborg Nedlift nu gekozen voor het onlinepakket Cleverdesk.

Cleverdesk werkt via een live-koppeling met het administratiesysteem van Metacom. Hierdoor zijn resources uit Metacom, zoals personeelsleden, relaties en bedrijfsmiddelen direct gekoppeld in Cleverdesk. In onze software wordt al het onderhoud en de keuringen geregistreerd. Hierdoor heeft de monteur altijd direct duidelijk welk onderhoud moet gebeuren.  Zo zien ze wat er in het verleden is gebeurd. Maar ook of er lopende storingen zijn. De bedrijfsmiddelstatus is dus realtime inzichtelijk.

Door onderhoudsuren en verbruiksartikelen te registreren, krijgt Wagenborg Nedlift beter inzicht in het rendement van het materieel. Zoals bijvoorbeeld gegevens van filterpakketten en olie terug te koppelen naar financieel pakket Metacom,

Ben je zelf ook benieuwd naar hoe het koppelen met bestaande software werkt? Lees meer over de mogelijkheden voor het koppelen van applicaties op deze pagina. Neem gerust contact met ons op om hierover met ons in gesprek te gaan!

Afbeelding van Maarten Overeem

Maarten Overeem