Cleverdesk Apps: Zowel werkbonnen, leveringen en projecturen bijhouden
0592 - 855 995

Cleverdesk Apps: Zowel werkbonnen, leveringen en projecturen bijhouden

Jouw medewerkers houden alle meldingen, uren en leveringen in het veld onder de duim

Gratis uitproberen

Omdat werken buiten gebeurd

Cleverdesk is ontwikkeld om het werk van bedrijven, die projecten in de civiele omgeving uitvoeren, gemakkelijker te maken. Dan is het wel heel vreemd, als je er niet in de buitenlucht perfect mee kunt werken. Daarom hebben wij veel aandacht besteed aan de ontwikkeling van de app-omgeving. De volgende Apps zijn beschikbaar in de mobiele omgeving van Cleverdesk:

  • De Projecten App (met werkbonnen)
  • De Uren App
  • De QHSE App
  • De Communicatie App

Onze apps zijn gemaakt in HTML5 en op elk mobiel apparaat te gebruiken.

Lees verder

Projecten App: Elke werkbon/project inzichteljk

Projecten
In Cleverdesk draait alles om projecten, kortlopende projecten noemen wij werkbonnen. Je kunt van beide soorten informatie zien, zoeken en zaken op projecten verantwoorden vanaf je mobiel.

Werkbonnen
Vanuit de agenda kan de uitvoerder direct zien, welke taken wanneer dienen te gebeuren en met welk materieel. Zo ziet elke medewerker direct wat van hem of haar verwacht wordt. Terugkoppeling over het geleverde werk gebeurt vlot en gemakkelijk bij het gereed melden van de werkbon.

Uren App: uren met 1 swipe verantwoord

Uren bijhouden
Bij het gereed melden van de werkzaamheden, kan de medewerker direct de gewerkte uren boeken en voor accordering bij de leidinggevende aanbieden. Zo hoef jij niet langer op jacht naar de werkbriefjes van dat afgeronde project, maar is de administratie altijd up-to-date. Ook kun je eenvoudig onkosten registreren, verzuim regelen en je declaraties indienen.

Materiaal en bedrijfsmiddeluren verantwoorden
Als je buiten werkt, gebruik je daar ook je materiaal en materieel. Dan wil je ook kunnen registreren welke machines gebruikt zijn en hoeveel voorraad is verbruikt bij het werken. In de Uren App zit de registratie hiervan direct onder je duim. Het selecteren van de juiste goederen, invoeren van draaiuren op de graafmachine, alles gebeurt in een handomdraai, ook op de bouwplaats.

Meer weten over de Cleverdesk Apps?

Gratis uitproberen

QHSE App: Meldingen onveilige situatie

QHSE/Kam App

Via de app veiliger werken? Dat kan! Met onze QHSE-app kan de medewerker onveilige situaties direct melden, handboeken naslaan over de juiste werkwijze en deelnemen aan toolbox meetings. Zodat iedereen altijd weet welke maatregelen getroffen moeten worden om de risico’s van een onveilige werkplek te vermijden.

Cleverdesk wordt intensief gebruikt door onze klanten

  • 10.000+ gebruikers
  • 80k+ projecten
  • 750k+ uurbriefjes
  • 500k+ bedrijfsmiddelen
  • 850k+ keuringen

Communicatie App: werken op afstand

Communicatie app

Via de communicatie app zijn er verschillende mogelijkheden om eenvoudig op afstand met jouw mensen te communiceren. Je kunt bijvoorbeeld via de planning een notitie maken voor een medewerker. Met de documenten module kun je documenten beschikbaar stellen die met je telefoon kunnen worden bekeken. Als laatste is het ook mogelijk om via de berichten module, berichten naar de hele organisatie te sturen.

Graag een demonstratie op afstand of op locatie?

Plan een afspraak

Klantenservice