Artikel NoordNieuws van VNO-NCW

Een leuk artikel over Idee101 en Cleverdesk in NoordNieuws editie 4 oktober 2017 van VNO-NCW.

“Met Cleverdesk willen we ervoor zorgen dat je werk leuker en makkelijker wordt.” Aan het woord is Maarten Overeem, samen met Ronald Sijbom oprichter van Idee101 en ontwikkelaar van Cleverdesk, een online platform voor uitvoerende bedrijven met mensen en materieel. “Waar we naartoe willen is dat je over een aantal jaren niets meer hoeft in te vullen. Dat aan de hand van je gedrag je telefoon al weet op welke locatie je hebt gewerkt, hoe lang je hebt gewerkt en achter welke machine je hebt gezeten.”

Maarten Overeem en Ronald Sijbom waren tijdens hun studie informatica al ondernemend. Met het webdesignbedrijf waarmee ze in 2008 begonnen maakten ze websites en applicaties in opdracht van bedrijven.

“Door een certificeringssysteem dat we maakten voor de olie- en gasindustrie ontdekten we dat bij het soort bedrijven waar mensen met materieel werken de werkwijze vaak hetzelfde is”, vertelt Maarten. “De administratie draait op een duur aangeschaft softwarepakket dat nog een aantal jaren mee moet en de mensen op locatie vullen hun uren en gebruikte materialen in op papier. Gegevens die op kantoor handmatig verwerkt en in het systeem ingevoerd moeten worden. Geen leuk werk, met ook nog eens een grote kans op fouten.”

Lees meer in NoordNieuws online op de website van VNO-NCW:

Artikel van Cleverdesk en Idee101 in Noord-Nieuws van VNO-NCW

 

 

 

 

 

Klik hier voor het volledige artikel: http://www.vno-ncwnoord.nl/media/file_album/2_NoordNieuws4%20(2017).pdf

Cleverdesk wordt intensief gebruikt door onze klanten

  • 2.300+ actieve gebruikers
  • 20.000+ afgeronde projecten
  • 180.000+ ingediende uurbriefjes
  • 100.000+ bedrijfsmiddelen
  • 200.000+ uitgevoerde keuringen
Copyright © · Cleverdesk is een softwarepakket van Idee101 B.V.