3 nieuwe bomen in ons bos!

Omdat wij 3 nieuwe bedrijven welkom mogen heten als klant staan er ook 3 nieuwe bomen in het 101Bos! Ons bos groeit gestaag door. Met onze ambitie verwachten wij daar binnenkort weer de nodige scheppen aarde te verplaatsen, want er moeten meer bomen bij!

In het filmpje vertellen wij je graag meer.

De vorige video gemist over de totstandkoming van het bos? Klik hier. Wil je eens gaan kijken bij het 101Bos? Je vindt het bij het Arboretum van Assen. Het arboretum herbergt verschillende herdenkingsbomen en geadopteerde delen van het bos. Toen wij op de mogelijkheden werden gewezen, zijn we er direct op ingesprongen.

Bij Cleverdesk dragen wij duurzaamheid namelijk een warm hart toe. Daarom hebben wij ervoor gekozen voor elke nieuwe klant een boom te planten in het Arboretum. Zodat over een aantal jaar een prachtig, rijk gevuld bos verrijst aan de rand van de stad. Een bio-divers gebied waarvan wij met gepaste trots kunnen zeggen: “Dat hebben wij samen met onze klanten gerealiseerd.”

Bijdragen aan onze ambitie voor een groenere wereld? En toevallig ook op zoek naar het beste systeem om jouw projecten, mensen en bedrijfsmiddelen te beheren? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We helpen je graag bij het bereiken van je doelen.