Cleverdesk te zien op RTV Drenthe

Afgelopen vrijdag was Maarten te gast in het programma ‘ Ondernemen in Drenthe’ op RTV Drenthe. Andere gasten waren Frank Staats van het bedrijf Pilot on Demand en Astrid Crum van Marketing Drenthe. 

Vanaf 11’48 ” vertelt Maarten over Cleverdesk en over hoe ondernemen vaak een kwestie van flexibiliteit is. Ook de rest van het programma is de moeite van het kijken waard. Zo leer je van Frank alles over de mogelijkheden van de drone voor de agrarische sector en de bouwbranche. Astrid vertelt meer over de doelstellingen van Marketing Drenthe en welke middelen zij waarom inzetten. En ze bespreken de rol van Groningen Airport Eelde bij hun respectievelijke activiteiten.

En niet te vergeten de provinciale verkiezing van de Drentse Start-up van 2018. Idee101 is genomineerd en wij vinden ons met Cleverdesk toch echt wel de beste Start-up inmiddels.

 

Het gedeelte waar Maarten over Cleverdesk verteld begint rond 11:48.

Als Drentse onderneming zijn wij bij verschillende initiatieven betrokken om het ondernemerschap in Drenthe te stimuleren. Wij zien graag dat meer mensen willen ondernemen. Zo zijn wij betrokken bij Ikbendrentondernemer van de Provincie Drenthe. Daarnaast is Maarten actief lid van JNO, de jongerentak van VNO/NCW. Samen met de leden organiseert hij bijeenkomsten en activiteiten voor jonge Noord-Nederlandse bedrijven.