Medewerker in beeld: Aron Tingen

Wij hebben bij Cleverdesk ontzettend veel leuke en hardwerkende collega’s. Daarnaast vinden wij onze collega’s erg belangrijk. Wij willen ze dan ook graag aan u voorstellen! Aron Tingen is onze nieuwe aanwinst en kan in dit rijtje niet ontbreken!

Even voorstellen

Ik ben Aron Tingen, 25 lentes jong en samen met mijn vriendin woon ik in Nieuw-Buinen. Vanaf 3 mei ben ik werkzaam bij Idee101 in de rol van Business Consultant. Dit houdt in dat ik klanten zal helpen met de implementaties van Cleverdesk met als doel om het leven van de gebruikers en werknemers een stuk gemakkelijker te maken.

Aron Tingen

Marketing ervaring

Voordat ik aan deze nieuwe uitdaging begon heb ik bij twee marketingbureaus gewerkt waar ik mij focuste op online marketing trajecten. Uiteindelijk hebben we besloten om vanuit de stad terug te keren naar onze roots.

Hobby’s

Ik ben een groot voetballiefhebber en met veel enthousiasme volg ik vooral de internationale competities en de cultuur die er omheen hangt.

Op zondagochtend sta ik zelf ook nog op het veld om in de kelderklasse zoveel mogelijk punten bij elkaar te sprokkelen. Bij een lekkere pot voetbal mag een goed biertje niet ontbreken en ik ben dan ook begonnen met het brouwen van eigen bier.

Contact

Mochten jullie in Assen zijn, kom dan gerust eens langs op het kantoor van Idee101 om kennis te maken of neem contact met ons op!