Release note Cleverdesk 3.7: Cypress 

Wij beginnen het jaar 2020 met een nieuwe release genaamd: Cypress! Wij zijn constant bezig met het verbeteren van Cleverdesk voor onze klanten en gebruikers. Afgelopen jaar hebben wij daarom drie nieuwe releases van Cleverdesk naar buiten gebracht. Benieuwd wat onze nieuwste release inhoudt en wat dit voor jou kan betekenen? Wij hebben de belangrijkste ontwikkelingen hieronder voor je weergegeven. De gehele release vind je op onze supportpagina. 

Waarom Cypress? 

Wij kiezen voor elke nieuwe release een bomennaam die wij vinden passen bij de ontwikkelingen van de desbetreffende release. De eerste release van 2020 hebben wij de naam ‘Cypress’ gegeven. Waarom CypressDeze release staat in het teken van veiligheid (QHSE) en daarom hebben wij een boomsoort gekozen die het minst makkelijk kan branden. 

NIEUW: QHSE Module 

Werkplekinspecties, Meldingen en Toolboxen Toolboxmeetings kunnen vanaf nu geregistreerd worden via de compleet nieuwe QHSE (Quality, Health, Safety and Environment) module. Cleverdesk wordt is steeds meer een tool platform om je complete operationele proces aan te sturen. Deze nieuwe module is uiteraard volledig geïntegreerd met de mobiele weergave van Cleverdesk. 

NIEUW: Verlofaanvragen 

Personeel kan nu via het menu persoonlijk of de mobiele weergave verlof gaan aanvragen Hij of zij selecteert een periode met startdatum en einddatum een type verlof. De verlofaanvraag zal goedgekeurd moeten worden door degene die hiervoor verantwoordelijk is gemaakt. De aanvragen komen binnen op het dashboard van deze persoon. 

Daarnaast is er in HRM een nieuw menu-item genaamd: Verlofaanvragen. Hier staan alle verlofaanvragen van alle vestigingen. De HRM-afdeling kan alle aanvragen hier ook goedkeuren. 

Overige optimalisaties 

Verder hebben wij hieronder in het kort weergegeven wat nieuwe optimalisaties zijn.  

  • QHSE Module: Werkplekinspecties, Meldingen en Toolboxen 
  • Verlofaanvragen 
  • Registratie van productie d.m.v. productie-eenheden
  • Takenplanning 

Contact 

Aan de hand van bovenstaand artikel nog vragen over de nieuwe 3.7 release? Bekijk dan onze supportpagina of neem contact met ons op en wij helpen je verder!