Winkel Infra kiest voor Cleverdesk

Sinds 1979 is Winkel Infra actief in de verhuur van materieel in de bouwsector. Met meer dan 25 machines is Winkel Infra in Noord-Holland een bekend gezicht geworden in de verhuur van hoogwaardig materieel. Onder andere: verreikers, graafmachines en shovels worden door bedrijven gebruikt voor talloze innovatieve projecten. Naast verreikers, graafmachines en shovels verhuren ze divers materieel zoals aggregaten, vacuumunits en rupsdumpers. Deze machines zijn inzetbaar voor de meest uiteenlopende werkzaamheden met vakkundige gemotiveerd personeel.

Materieel van Winkel Infra

Winkel Infra en Cleverdesk

Een snelgroeiend bedrijf waar mensen en materieel gepland moeten worden is een uitdaging waar wij bij Cleverdesk blij van worden.

Het plannen van dit materieel, de veiligheid (via QHSE), urenregistratie en de administratieve verwerking achteraf zijn allerlei zaken waarin Cleverdesk kan worden ingezet voor klanten.

Digitaliseringsstap

Afbeelding van materieel van Winkel Infra

Winkel Infra zocht een partij die niet alleen software had om te ondersteunen in deze digitaliseringsstap, maar ook kon helpen om het huidige proces zoveel mogelijk in tact te laten en toch een stap vooruit te zetten.

Meer vragen over verhuur van materieel in Cleverdesk?

Heb je vragen over deze case? Of wil je meer weten over de verhuurmodule in Cleverdesk? Mail ons of bel 0592 855 995.