Afvalverwerker KoreNet BV kiest voor Cleverdesk

Korenet, onderdeel van de Korevaar Groep, gaat werken met Cleverdesk voor het optimaliseren van hun processen. Hoe zij ervoor gaan zorgen dat het nog efficiënter verloopt, lees je hier.

Korenet

Korenet BV

Een van de activiteiten van de Korevaar groep is het op een milieuverantwoorde wijze inzamelen, scheiden en recyclen van afval. Dit gebeurt op de locatie in Groot-Ammers.

Een aantal onderdelen van de Korevaar groep werken sinds 2015 met Cleverdesk voor projectregistratie, urenregistratie, materieelbeheer en hrm. Vanaf 2018 gaat ook KoreNet B.V. met Cleverdesk werken om zo beter inzicht te krijgen in de uren die per afvalsoort worden gemaakt. Ook is de accordering van de uren hierdoor makkelijker.

Door de ervaring van de andere onderdelen van de Groep was het niet moeilijk om hen te overtuigen. Het gemak van Cleverdesk is bij alle onderdelen bekend. Toch hebben wij ook hier vooraf een goede analyse van de behoefte gemaakt. Door onze ervaring met de klant hebben wij deze fase snel af kunnen ronden. Vervolgens hebben wij de verschillende modules voor hen ingericht en gekoppeld aan de verschillende systemen.

Meer weten over deze case (of andere)?

Cleverdesk is onze standaard omgeving waar alle aspecten van goed projectmanagement samenkomen. Voor Korenet betekende dit het stroomijnen van de systemen tussen de verschillende Business Units. Benieuwd hoe wij jouw organisatie kunnen helpen aan de beste werkwijze? Klik hier voor contact.